Obnoviť stránku

DOLCE & GABBANA Light Blue EdT 100 ml

4,8 344 hodnotení
52,90 €

DOLCE & GABBANA Light Blue EdT 100 ml

DOLCE & GABBANA Light Blue EdT
Dolce & Gabbana

Toaletná voda DOLCE & GABBANA Light Blue EdT vás prenesie na sicílske pláže a nechá prestúpiť telo hrejivými lúčmi slnka a sviežim vánkom. DOLCE & GABBANA Light Blue EdT v sebe skrýva prísľub iskrivej letnej noci.

Základné informácie

Typ vône:

Ovocná, kvetinová

Určenie:

Dámska

Vonné zložky:

ambra, céder, citrón, jablko, jazmín, ruža

Zloženie toaletnej vody DOLCE & GABBANA Light Blue EdT

Parfumy

Hlava

céder, modrý zvonček, zelené jablko

Parfumy

Srdce

bambus, jazmín, ruža

Parfumy

Telo

ambra, pižmo, citrónové drevo

Vlastnosti toaletnej vody DOLCE & GABBANA Light Blue EdT

S toaletnou vodou DOLCE & GABBANA Light Blue EdT vás čaká ovocná aj kvetinová vôňa. Sladké ovocie ako marhule, jablká alebo čierne ríbezle vytvára obraz letných mesiacov na teplej piesočnatej pláži s hrejivými lúčmi slnka. DOLCE & GABBANA Light Blue EdT v sebe nezaprie svoj taliansky pôvod. S touto vôňou sa budete prechádzať po prímorskej kolonáde v Taliansku. Vôňa DOLCE & GABBANA Light Blue EdT spolu so svojim pánskym náprotivkom rozpráva príbeh muža a ženy.

DOLCE & GABBANA Light Blue EdT

Toaletná voda DOLCE & GABBANA Light Blue EdT je ideálna pre ženy

Táto toaletná voda sa zrodila v Taliansku

Vyznačuje sa ľahkou gurmánskou ovocno-kvetinovou vôňou

Je vhodná predovšetkým pre teplé letné dni

Obľúbili si ju nespútané ženy

Balenie s objemom 100 ml

Popis vône DOLCE & GABBANA Light Blue EdT

Medzi hlavné zložky toaletnej vody DOLCE & GABBANA Light Blue EdT patrí sicílsky céder, ktorý s vami zostane po celý deň. V úvode ho sprevádza čerstvá vôňa jablka a jemného zvončeka. Srdcom vône prestupuje kytica jazmínu a bielej ruže spolu so sviežim bambusom. V závere sa k aromatickému citrónovému drevu pridáva živočíšne pižmo so zmyselným ambrovým akordom.

Popis vône DOLCE & GABBANA Light Blue EdT

Toaletná voda DOLCE & GABBANA Light Blue EdT urobí dojem svojou ovocno-kvetinovou vôňou s drevitými akordmi. Býva obľúbená predovšetkým nespútanými ženami, ktoré sa neboja žiadnych výziev. DOLCE & GABBANA Light Blue EdT najlepšie využijete v teplých letných dňoch, keď vás naplní energiou a zmyselnosťou. Ukrýva v sebe esenciu slnečného letného dňa v Stredomorí. Je živá, svieža a nevtieravá.

Dolce & Gabbana

Nadčasové doplnky, luxusná kozmetika a ikonické parfumy. Toto všetko predstavuje talianska značka DOLCE & GABBANA. Značku exkluzívnej módy založili v roku 1985 módni návrhári Domenico Dolce a Stefano Gabbana. Značka DOLCE & GABBANA skvele predvádza všetko, čo je typické pre taliansku krv. Otvorenosť, vášnivosť a pozitívnu životnú energiu. Prináša luxus ako pre mužov, tak aj pre ženy. Parfumy sú známe svojou kvetinovo-ovocnou vôňou, ktorá je typická pre jarné a letné dni. Vône sú nabité okúzľujúcimi esenciami stredomorského štýlu a uhrančivé parfumy evokujú tajomnosť a vášeň.

Kategórie DOLCE & GABBANA

Darčekové súpravy DOLCE & GABBANA

Darčekové súpravy

Vône a parfumy DOLCE & GABBANA

Parfumy

Starostlivosť o telo DOLCE & GABBANA

Telová kozmetika


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Citrusová
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFA606
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0737052074320

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19