Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DOLCE & GABBANA Dolce Rosa Excelsa EdP

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DOLCE & GABBANA Dolce Rosa Excelsa EdP

Nová podmanivá vôňa na rok 2016 od tvorcov módneho domu Dolce & Gabbana ide v stopách ostatných vôní kvetinovej záhrady Dolce - Dolce Rosa Excelsa. Krásny flakón z masívneho skla obsahuje svieže tóny lístkov neroli a kvetu papáje, ktoré ustupujú kvetinovému buketu zloženému z bieleho lekna a bieleho narcisu. Srdce je plné vzácnej esencie čerstvo rozvinutých kvetov ruže. Kvetinové srdce vône je na pozadí vyvážené hrejivými tónmi pižma. Spolu s akcentmi kašmíru a santalu za sebou zanechávajú zmyselnú stopu aj ľahké dreviny a zemité tóny pikantného korenia.

Hlava
Papaya, lístky Neroli, Biely Amaryllis

Srdce
Biela šípková ruža, červená turecká ruža

Základ
Cashmeran, tóny pižma, santalové drevo


Kód:  KPPF226nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13