Obnoviť stránku

DOLCE & GABBANA Light Blue EdT Súprava 100 ml

Garancia najlepšej ceny
64,90 €

DOLCE & GABBANA Light Blue EdT Súprava 100 ml



Toaletná voda DOLCE & GABBANA Light Blue EdT vás prenesie na sicílske pláže a nechá prestúpiť vaše telo hrejivými lúčmi slnka a sviežim vánkom. DOLCE & GABBANA Light Blue EdT v sebe skrýva prísľub iskrivej letnej noci.
Základné informácie
Typ vône: Ovocná, kvetinová
Určenie: Dámska
Vonné zložky: Amber, Céder, Citrón, Jablko, Jazmín, Ruža

HLAVA

céder, zvonček modrý, zelené jablko

SRDCE

bambus, jazmín, ruža

TELO

ambra, pižmo, citrónové drevo

Leto na pláži s DOLCE & GABBANA Light Blue EdT

Ovocná aj kvetinová vôňa vás čaká s toaletnou vodou DOLCE & GABBANA Light Blue EdT. Sladké ovocie ako marhule, jablká, alebo čierne ríbezle vytvárajú obraz letných mesiacov na teplej piesočnatej pláži s hrejivými lúčmi slnka. DOLCE & GABBANA Light Blue EdT v sebe nezaprie svoj taliansky pôvod. S touto vôňou sa budete prechádzať po prímorskej kolonáde v Taliansku. DOLCE & GABBANA Light Blue EdT spolu so svojim pánskym náprotivkom rozpráva príbeh muža a ženy.

Kľúčové vlastnosti toaletnej vody DOLCE & GABBANA Light Blue EdT

  • Toaletná voda DOLCE & GABBANA Light Blue EdT je ideálna pre ženy.
  • Táto toaletná voda je originálne z Talianska.
  • Vyznačuje sa ľahko gurmánskou ovocno-kvetinovou vôňou.
  • Je vhodná predovšetkým do teplých letných dní.
  • Obľúbili si ju nespútané ženy.
  • Balenie obsahuje: EdT 50 ml a telový krém 50 ml

Vôňa na teplé letné dni

Toaletná voda DOLCE & GABBANA Light Blue EdT urobí dojem svojou ovocno-kvetinovou vôňou s drevitými akordmi. Býva obľúbená predovšetkým nespútanými ženami, ktoré sa neboja žiadnych výziev. DOLCE & GABBANA Light Blue EdT užijete najlepšie v teplých letných dňoch, kedy vás naplnia energiou a zmyselnosťou. Ukrýva v sebe esenciu slnečného letného dňa Stredomoria. Je živá, svieža a nevtieravá.

Ovocnú vôňu dopĺňajú kvetinové tóny

Medzi hlavné zložky toaletnej vody DOLCE & GABBANA Light Blue EdT patrí sicílsky céder, ktorý s vami zostane po celý deň. V úvode ho sprevádza čerstvá vôňa jablka a jemného zvončeka. Srdcom vône prestupuje kytica jazmínu a bielej ruže spolu so sviežim bambusom. V závere sa k aromatickému citrónovému drevu pridáva živočíšne pižmo so zmyselným ambrovým akordom.

Nadčasové doplnky, luxusnú kozmetiku a ikonické parfumy. Toto všetko predstavuje talianska značka DOLCE & GABBANA. Značka exkluzívnej módy bola založená v roku 1985 módnymi návrhármi Domenico Dolce a Stefano Gabbana. Značka DOLCE & GABBANA skvele predvádza všetko, čo má talianska krv. Otvorenosť, vášnivosť a pozitívnu životnú energiu. Prináša luxusné kúsky ako pre mužov, tak aj pre ženy. Parfumy sú známe svojou kvetinovo-ovocnou vôňou, ktorá je typická pre jarné a letné dni. Vône sú nabité okúzľujúcimi esenciami stredomorského štýlu a uhrančivé parfumy evokujú tajomnosť a vášeň.

Zloženie

Alcohol, Fragrance, Water, Limonene, Etylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Citral, Cinnamal, Linalool, Bht.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Kvetinová
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFD1013
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8057971187423

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12