Obnoviť stránku

dokiWach Shark Grey

Príslušenstvo k tovaru

dokiWach Shark Grey

Detské chytré hodinky dokiWatch Shark Grey s GPS lokátorom a videotelefónom urobia radosť nielen vašim nezbedným ratolestiam, ale aj vám, pretože vďaka nim budete vedieť, kde sa vaše dieťa aktuálne nachádza a či je v poriadku. Hodinky sú moderné, zábavné a hravé, tak ich neváhajte vašim potomkom zaobstarať.

Chytré hodinky oceníte najmä pre ich polohovú službu, ale dokážu tiež vykonávať audio aj video hovory, nechýba zasielanie hlasových správ, odosielanie obľúbených smajlíkov a prijímanie textových správ.

Kľúčové vlastnosti

  • Podpora iOS a Android
  • Podpora Bluetooth 4.0 Smart
  • Slot na NanoSIM kartu
  • Výdrž batérie: cca 36 hodín
  • 3G mobilné pripojenie
  • Rozlíšenie kamery: 2 MPix
  • Veľkosť displeja: 1,22"
  • Hmotnosť: 60 gramov

Dostatočné informácie o polohe

V dnešnej dobe majú deti aj dospelí nedostatok zdravého pohybu, ktorý je pre ľudské telo nevyhnutný. Vďaka šikovným hodinkám budú rodičia informovaní o celkovom počte krokov, spálených kalóriách aj prejdenej vzdialenosti dieťaťa.

Hodinky sú koncipované tak, aby deti mohli komunikovať obmedzene len s preddefinovanými osobami a nemohol ich kontaktovať nikto cudzí, kto nie je na zozname povolených osôb.

Veľa vychytaných služieb

Hodinky sa ovládajú pomocou dotykového farebného displeja, pomocou ktorého možno nielen telefonovať, ale tiež vďaka integrovanej kamere uskutočňovať videohovory.

Ďalšou vychytávkou je možnosť rodičia nastaviť si upozornenie, ktoré im dá vedieť, keď ich dieťa opustí vymedzenú oblasť, v ktorej sa môže pohybovať. Lokalizácia hodiniek je vykonávaná prostredníctvom GPS, GSM a WiFi sietí.

Dieťa naopak môže využiť praktické SOS tlačidlo, ktoré odošle nastaveným členom výstražnou sms, aktuálne informácie o polohe dieťaťa a aj hlasový záznam s dĺžkou 60 sekúnd.

Rodičia môžu prostredníctvom svojho chytrého telefónu a aplikácie nastaviť hodinky tak, aby ich dieťa nemohlo v určité dni v danej hodiny využívať - napríklad pri vyučovaní. Zobrazenie času a funkcie SOS vypnúť samozrejme nemožno.

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra Sivá
Hmotnosť 60 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth, WiFi, GPS

Funkcie

Športové aktivity Cyklistika
Funkcia merania športu Krokomer, Vzdialenosť, Výpočet kalórií

Výdrž a úložisko

Bežná výdrž batérie 36 h (1,5 d)

Určenie

Určenie Detské
Kód:  EAIB011
Produktové číslo:  DW-2100-SG

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11