Obnoviť stránku

DKNY Nectar Love EdP 100 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DKNY Nectar Love EdP 100 ml

Radi by ste si zaobstarali parfumovanú vodu, s ktorou zaručene urobíte dobrý dojem? DKNY Nectar Love EdP 100 ml ponúka vôňu prispôsobenú pre ženy. V tejto parfumovanej vode je hlavnou zložkou kvetinová prímes, v ktorej prípade sa vynímajú predovšetkým tóny fialky, ruží alebo jazmínu. Táto parfumovaná voda sa ujme predovšetkým v letnom období, ale hodí sa aj na bežné dni.

Zásadné prednosti parfumovanej vody DKNY Nectar Love EdP 100 ml

  • Parfumovaná voda prispôsobená ženám
  • Hlavnú vôňu tvorí kvetinová
  • Balenie disponuje objemom 100 ml

Informácie o výrobcovi DKNY

Značka DKNY bola vytvorená v roku 1984 Donnou Karan, ktorá je z New Yorku. Parfumy DKNY pomôžu každej žene, aby sa cítila žensky a sebavedome. Hodia sa na bežné každodenné použitie aj na výnimočné spoločenské akcie. Vône DKNY sa často vyznačujú ovocno-kvetinovou esenciou. Zodpovedajúcu vôňu objavia v novej kolekcii istotne aj muži. DKNY má v ponuke množstvo toaletných vôd, ktoré sa mužom postarajú o pozornosť a sebadôveru.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Kvetinová

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPPF827
Produktové číslo:  22548386903
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09