Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DKNY Liquid Cashmere White EdP 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DKNY Liquid Cashmere White EdP 50 ml

Radi by ste si zaobstarali parfumovanú vodu, ktorej vôňa vám perfektne sadne? DKNY Liquid Cashmere White EdP 50 ml poskytuje osobitú vôňu pre ženy. V prípade tejto parfumovanej vody je hlavnou vôňou kvetinová prímes, pre ktorú sú samozrejmé tóny jazmínu, ruží alebo fialky. Táto parfumovaná voda vynikne aj v letnom období, aj počas bežného denného nosenia. DKNY Liquid Cashmere White EdP 50 ml je pôvodom z Ameriky.

Podstatné funkcie parfumovanej vody DKNY Liquid Cashmere White EdP 50 ml

  • Parfumovaná voda vhodná pre ženy
  • Hlavná vôňa: kvetinová
  • Táto parfumovaná voda bola vytvorená v Amerike
  • Objem balenia je 50 ml

Informácie o výrobcovi DKNY

Značka DKNY bola vybudovaná v roku 1984 Donnou Karan, ktorá pochádza z New Yorku. Parfumy DKNY sa postarajú o to, aby sa žena cítila maximálne sebavedome. Sú ideálnou voľbou na každodenný život aj na dôležité spoločenské akcie. Vône DKNY bežne vynikajú ovocno-kvetinovou esenciou. Obľúbenca si v novej kolekcii nájdu aj muži. DKNY ponúka množstvo toaletných vôd, ktoré mužom zaistia pozornosť.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Kvetinová
Krajina pôvodu Americké

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KPFC2012
Produktové číslo:  22548354902

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09