Obnoviť stránku

DKNY Golden Delicious EdP 30 ml

4,5 4 hodnotení
Variant
Garancia najlepšej ceny
31,79 €

DKNY Golden Delicious EdP 30 ml

Radi by ste mali parfumovanú vodu, ktorej vôňu si s vami bude vaše okolie spájať? DKNY Golden Delicious EdP 30 ml je nevšedná vôňa vhodná pre ženy. Základom tejto parfumovanej vody je kvetinová prímes, ktorá sa nezaobíde bez tónov jazmínu, ruží alebo tiež fialky. Základ parfumovanej vody dopĺňa vedľajšia vôňa drevín, takže ide o arómu santalového, cédrového alebo tiež ružového dreva. Táto parfumovaná voda bola prispôsobená predovšetkým na letné dni, ale tiež na bežné nosenie. DKNY Golden Delicious EdP 30 ml je originálne z Ameriky.

Dôležité vlastnosti parfumovanej vody DKNY Golden Delicious EdP 30 ml

  • Parfumovaná voda určená pre ženy
  • Hlavnú vôňu tvorí kvetinová
  • Vedľajšia vôňa DKNY Golden Delicious EdP 30 ml: drevitá
  • Táto parfumovaná voda pochádza z Ameriky
  • Balenie s objemom 30 ml

Ďalšie informácie o výrobcovi DKNY

Značka DKNY bola vytvorená v roku 1984 Donnou Karan, ktorá je z New Yorku. Parfumy DKNY sa postarajú o to, aby sa žena cítila maximálne sebavedome. Skvele sa hodia na každodenný život aj na výnimočné príležitosti. Vône DKNY pre ženy spravidla vynikajú ovocno-kvetinovou esenciou. Nová kolekcia nepochybne skrýva tú pravú vôňu aj pre mužov. DKNY ponúka množstvo toaletných vôd, ktoré podporia sebadôveru mužov.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Kvetinová
Vonné zložky Drevo, Orchidea
Krajina pôvodu Americké

Objem

Objem 30 ml
Kód:  KPFC3862
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  22548424469

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18