Obnoviť stránku

DKNY Be Extra Delicious EdP 30 ml

5 1 hodnotení
Variant
Garancia najlepšej ceny
27,90 €

DKNY Be Extra Delicious EdP 30 ml

Láka vás zaobstarať si parfumovanú vodu, ktorej vôňa zaručene zaujme vaše okolie? DKNY Be Extra Delicious EdP 30 ml disponuje osobitou vôňou vhodnou pre ženy. V tejto parfumovanej vode je hlavnou zložkou kvetinová prímes, ktorá obsahuje predovšetkým tóny jazmínu, ruží alebo fialky. Táto parfumovaná voda vynikne aj v letnom období, aj počas bežného denného nosenia. DKNY Be Extra Delicious EdP 30 ml pochádza z Ameriky.

Zásadné funkcie parfumovanej vody DKNY Be Extra Delicious EdP 30 ml

  • Parfumovaná voda perfektná pre ženy
  • Hlavnú vôňu tvorí kvetinová
  • Táto parfumovaná voda vznikla v Amerike
  • Balenie disponuje objemom 30 ml

Informácie o značke DKNY

Značka DKNY sa zrodila v roku 1984 vďaka Donne Karan, ktorá je z New Yorku. Parfumy DKNY pomôžu každej žene, aby sa cítila žensky a sebavedome. Sú vhodné nielen na každodenný život, ale zároveň aj na dôležité spoločenské večierky. Vône DKNY sa obvykle vyznačujú ovocno-kvetinovou esenciou. V novej kolekcii sa nachádza aj správna vôňa pre mužov. DKNY dáva na výber z množstva toaletných vôd, ktoré mužom zaistia pozornosť.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Kvetinová
Krajina pôvodu Americké

Objem

Objem 30 ml
Kód:  KPFC3861
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  022548423080

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13