Obnoviť stránku

DKNY Be Delicious EdP 100 ml TESTER

Príslušenstvo k tovaru

DKNY Be Delicious EdP 100 ml TESTER

DKNY Be Delicious

Veľmi očarujúce dámska vôňa DKNY Be Delicious dokáže upútať vaše zmysly. Parfumovaná voda bola inšpirovaná energickým životom veľkomesta, a to priamo New Yorkom. Vôňa bola vytvorená pre ženu bez ohledu na jej vek, zaujme svojou neodolateľnou sviežosťou a ženskou zmyselnosťou s tajuplným podtextom. Ukrýva pulzujúci život, rovnako tak ako pocity nevinnosti a čistú krásu. Toaletná voda zaujme neobvyklým tvarom flakónu. Na trh bola uvedená v roku 2004.

kúzlo vôňa

Svieža kombinácia uhorky a grapefruitu, zjemnené magnólií, vytvára modernú vôňu, ktorú dopĺňajú jemné kvety v sprievode neodolateľného zeleného jablka. Zamatové drevité tóny sa jemne prelínajú so santalovým drevom a jantárom a tvoria dlhotrvajúci základ vône. Parfémovaná voda je vhodná pro romantickou ženu, která je sebevědomá a vyzařuje krásu a jedinečnost. Nechajte za seba hovoriť úžasnú vôňu energické spoločnosti, okúzlite svoje okolie!

zloženie

  • Hlava: uhorka, grapefruit, magnólie
  • Srdce: fialka, konvalinka, zelené jablko, tuberóza, ruža
  • Základ: drevité tóny, santalové drevo, jantár

tester

tester sa od bežne predávaného produktu odlišuje úsporným balením, spočívajúcim v menej okázalom zdobenie krabičky, krabičky bez potlače, prípadne je úplne bez obalu a v niektorých prípadoch aj bez viečka na rozprašovači. V ostatných parametroch je úplne identický. tester je ideálny pre vašu osobnú spotrebu. Ak chcete vôňu niekomu darovať, je vhodnejšie ku kúpe klasický produkt.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Krajina pôvodu Americké

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPPT0030
Produktové číslo:  8595562296241

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12