Obnoviť stránku

DKNY Be 100 % Delicious EdP 30 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DKNY Be 100 % Delicious EdP 30 ml

Radi by ste si zaobstarali parfumovanú vodu, ktorú si zamilujete vy aj vaše okolie? DKNY Be 100 % Delicious EdP 30 ml ponúka jedinečnú vôňu vytvorenú pre ženy. V tejto parfumovanej vode je hlavnou zložkou ovocná prímes, pre ktorú sú hlavné tóny broskyne, ananásu, čučoriedok a ďalších plodov. Parfumovaná voda bola navrhnutá na bežné a letné dni. DKNY Be 100 % Delicious EdP 30 ml je pôvodom z Ameriky.

Kľúčové parametre parfumovanej vody DKNY Be 100 % Delicious EdP 30 ml

  • Parfumovaná voda ideálna pre ženy
  • Hlavnú vôňu tvorí ovocná
  • Krajina pôvodu je Amerika
  • Balenie disponuje objemom 30 ml

Informácie o výrobcovi DKNY

V roku 1984 vznikla značka DKNY, a to vďaka Donne Karan, ktorá je z New Yorku. Parfumy DKNY dodajú ženám maximálny pocit ženskosti a sebavedomie. Sú vhodné nielen na každodenný život, ale zároveň aj na dôležité spoločenské večierky. Vône DKNY bežne vynikajú ovocno-kvetinovou esenciou. Svoju vôňu si v novej kolekcii vyberú aj muži. DKNY sa chváli množstvom toaletných vôd, ktoré podporia sebadôveru mužov.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Ovocná
Krajina pôvodu Americké

Objem

Objem 30 ml
Kód:  KPFC4113
Produktové číslo:  022548154496

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08