Obnoviť stránku

DIOR Sauvage Very Cool EdT 100 ml

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DIOR Sauvage Very Cool EdT 100 ml

Pánska toaletná voda DIOR Sauvage Very Cool EdT v spreji s objemom 100 ml sa vyznačuje silnou návykovou vôňou, ktorá predstavuje rafinované prepojenie sviežich kvetín, šťavnatého ovocia, zmyselného dreva a pikantného korenia. Na začiatku vás upúta citrusový nádych bergamotu sprevádzaný grapefruitom a štipľavým korením. Jemné kvetinové tóny dodáva v srdci noblesnej levandule s pelargóniou v nádhernom kontraste s pačuli a aromatickým sečuánským korením. Hrejivý drevitý akcent prináša v základe céder a ambroxan.
Podmanivá kompozícia sa dokonale rozvinie na vašom mužnom tele a dodá vám príťažlivosť a šarm. Originálna vonná esencia je ukrytá v praktickom balení čiernej farby, ktoré sa stane vaším nenahraditeľným pomocníkom na cestách. Zahaľte sa do závoja luxusnej ovocno-kvetinovej vône s drevitým nádychom, s ktorou získate okamžite pozornosť vášho okolia.
Zloženie vône:
Hlava: grapefruit, bergamot, korenie
Srdce: pačuli, vetiver, levanduľa, ružové korenie, elemi, sečuánske korenie, pelargónia
Základ: céder, ambroxan

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Aromatická
Vonné zložky Bergamot, Céder, Levanduľa, Čierne korenie
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPPF849
Produktové číslo:  3348901352314

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06