Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

DIOR Miss Dior Eau de Parfum EdP 50 ml

4,5 4 hodnotení
88,90 €

DIOR Miss Dior Eau de Parfum EdP 50 ml

Mali by ste záujem o parfumovanú vodu, ktorú si vaše okolie nebude môcť vynachváliť? DIOR Miss Dior Eau de Parfum EdP 50 ml ponúka vôňu ideálnu pre ženy. Najvýraznejšou zložkou tejto parfumovanej vody je kvetinová prímes, pre ktorú sú špecifické tóny fialky, jazmínu alebo ruží. Túto parfumovanú vodu si obľúbite predovšetkým v letnom období, ale aj na bežné denné nosenie. DIOR Miss Dior Eau de Parfum EdP 50 ml pochádza z Francúzska.

Významné vlastnosti parfumovanej vody DIOR Miss Dior Eau de Parfum EdP 50 ml

  • Parfumovaná voda s osobitou vôňou pre ženy
  • Hlavnú vôňu tvorí kvetinová
  • Parfumovaná voda vznikla vo Francúzsku
  • Objem balenia je 50 ml

Ďalšie informácie o výrobcovi DIOR

Počiatok značky Dior spadá do roku 1946, kedy s ňou prišiel na trh zakladateľ značky – Christian Dior. Vo všetkých odboroch jeho činnosti je na prvom mieste prirodzenosť. Doménou Christiana Diora je predovšetkým móda, v ktorej našiel inšpiráciu pre vznik prvého parfumu. Dnes si môžete vybrať od značky Dior nielen vôňu, ale aj štýlové módne kúsky a luxusnú kozmetiku.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Kvetinová
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KPFC3579
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3348901571449

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06