Obnoviť stránku

DIOR Fahrenheit Le Parfum EdP 75 ml

4,8 22 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
113,90 €

DIOR Fahrenheit Le Parfum EdP 75 ml

Pánska parfumovaná voda DIOR Fahrenheit Le Parfum EdP 75 ml
Christian Dior

Intenzívna vôňa, ktorá vás zasiahne energiou, ako keď slnko rozžiari krajinu. V dokonalej harmónii sa tu spájajú extrémne ingrediencie v podobe kvetinových tónov s akcentmi kože a dreva. Pánska parfumovaná voda Dior Fahrenheit je určená pre sebavedomých mužov, ktorí túžia po pozornosti.

Základné informácie

Typ vône:

Orientálna, drevitá

Určenie:

Pánske

Vonné zložky:

Sicílska mandarínka, fialka, koža a bourbon vanilka

Zloženie parfumovanej vody

Parfémy

hlava

sicílska mandarínka

Parfémy

srdce

fialka, koža

Parfémy

telo

bourbon vanilka

Vlastnosti parfumovanej vody Dior

Energia slnka schovaná v sicílskej mandarínke a v drevitých akordoch vône kože vás v tú pravú chvíľu povznesie do nebeských výšin vďaka hrejivej bourbon vanilke. Toto neopakovateľné dielo, ktoré značka Dior zhmotnila do flakónu s parfumovanou vodou Fahrenheit, vám dodá neodolateľnú príťažlivosť.

Pánska parfumovaná voda DIOR Fahrenheit Le Parfum EdP 75 ml

Parfumovaná voda ideálna pre mužov

Originálne je táto toaletná voda z Francúzska

Vyznačuje sa orientálnou a drevitou vôňou

Navyše je vhodná na chladné obdobie

V roku 2014 ju navrhol parfumár Francois Demachy

Balenie s objemom 75 ml

Popis vône Dior Fahrenheit

Ide o silnú pánsku vôňu, ktorá podčiarkne vaše sebavedomie. Vydajte sa v ústrety novým výzvam obklopení vzácnymi vonnými zložkami. Kvetinové akordy sicílskej mandarínky a fialky odvážne a pritom dokonale dopĺňajú vonné akcenty kože. Telo parfumovanej vody vás potom v závere ohromí neodolateľnou vôňou bourbon vanilky. Toaletná voda Dior Fahrenheit patrí medzi tie skvosty, na ktoré si budete musieť dať pozor, aby ste sa na nich nestali závislí.

Na aké príležitosti je parfumovaná voda vhodná

Živelná parfémovaná voda Dior Fahrenheit je pripravená vás sprevádzať v najrôznejších denných i ročných dobách, pri bežných aj špeciálnych príležitostiach. Môžete ju nosiť počas dňa aj na večerné spoločenské udalosti. Navyše vynikne v chladnom jesennom a zimnom období. Parfumovaná voda Dior je priam stvorená pre energetických mužov, ktorí nedajú dopustiť na klasický štýl. Zároveň ale chcú vybočiť z radu a zapôsobiť hneď na prvý dojem.

Christian Dior

Značka Dior je už niekoľko desaťročí ikonou dokonalej krásy, luxusu a kvality. Jej zakladateľ, Christian Dior, sa do histórie zapísal ako geniálny módny návrhár, ktorého modely zdôrazňujúce ženský pôvab stáli za zásadnými zmenami v dámskom odievaní. Christian Dior ale nezostal len pri móde. Svoje srdce, city a talent zameral aj na výrobu dekoratívnej kozmetiky a parfumov. Kvety miloval natoľko, že sa rozhodol pestovať aj svoje vlastné rastliny. Jeho prvý parfém, legendárny Miss Dior, predstavil čoskoro po svojej prvej módnej kolekcii. Vôňa sa stala obrovským hitom a ženy jumilujú dodnes. Medzi ďalšie neodolateľné dámske parfumy z dielne Dior patria napríklad J´adore alebo Dior Addict. Páni by potom rozhodne nemali prehliadnuť Dior Sauvage alebo Dior Fahrenheit.

Kategórie Christian Dior

Christian Dior

Parfémy

Christian Dior

Epilácia a holenie

Christian Dior

Starostlivosť o telo

Christian Dior

Parfémy na vlasy

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Drevitá
Vonné zložky Fialka
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 75 ml
Kód:  KPFC1021
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3348901116817

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01