Obnoviť stránku

DIET ESTHETIC Snakeactive Elixir-Serum 30 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DIET ESTHETIC Snakeactive Elixir-Serum 30 ml

Sérum proti vráskam s obsahom 4 % polypeptidu z hadieho jedu zo série vynikajúcej španielskej prírodnej kozmetiky DIET ESTHETIC predstavuje vynikajúcu voľbu pre účinnú redukciu vrások. Na základe klinických testov bol preukázaný rozpoznateľný liftingový (vypínajúci, vyhladzujúci), protistarnúci a protivráskavý efekt. Aktívna zložka bola testovaná in vivo (na živom) a in vitro (v skúmavke). Štúdia bola vykonávaná počas 28 dní s aplikáciou 2× denne a výsledkom bolo výrazné zmenšenie hĺbky tých najvýraznejších vrások a výrazových liniek. Tento efekt je posilnený aj pôsobením ďalších látok – kyseliny hyalurónovej, retinolu, koenzýmu Q10, kolagénu a elastínu, ktoré sú v kréme obsiahnuté. Účinky 4 % séra sú viditeľné už pri prvom použití. Sérum taktiež obsahuje hydratačné faktory, ktoré ochránia vašu pleť počas celého dňa a prinesú pokožke dlhotrvajúcu jemnosť. Aplikácia séra je sprevádzaná príjemnou jemnou vôňou.

Aktívne látky

  • Polypeptid extrahovaný z hadieho jedu (Tropidolaemus wagleri) – redukcia vrások
  • Vitamíny B a E – ochrana pleti proti predčasnému starnutiu v dôsledku nadmerného UVA a UVB žiarenia
  • Bambucké maslo
  • Šípkový olej, olivový olej a kukuričný olej – nezanechávajú mastnú pokožku
  • Koji kyselina – bieliaci účinok proti stareckým škvrnám
  • Kyselina hyalurónová
  • Retinol
  • Koenzým Q10, kolagén, elastín – hydratácia pokožky a redukcia vrások

Účinky

Výsledkom používania séra je preukázateľne omladená pokožka. Sérum účinne redukuje vrásky a jemné výrazové linky. Zároveň pokožku revitalizuje, regeneruje a rozjasňuje. Pravidelná aplikácia dodá vašej pokožke jednotný tón a zároveň ju hydratuje do hĺbky.

Použitie

Aplikujte dvakrát denne na čistú pokožku.

Zloženie

polypeptid extrahovaný z hadieho jedu (Tropidolaemus wagleri), vitamíny B a E, bambucké maslo, šípkový olej, olivový olej a kukuričný olej, kyselina hyalurónová, kyselina kojová, retinol, koenzým Q10, kolagén, elastín

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 30 ml

Účinok

Účinok Hydratačný, Regeneračný
Kód:  KSPL0806
Produktové číslo:  8430830507578

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13