Obnoviť stránku

DIESEL OVERFLOW DZ4203

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DIESEL OVERFLOW DZ4203

DIESEL OVERFLOW DZ4203 sú vkusné pánske hodinky, ktoré určite nebudete chcieť dať dolu zo zápästia. Na prvý pohľad vás upúta strieborná farba puzdra v kombinácii s tým, že pri výrobe remienka bol použitý materiál oceľ, čo pomáha náramku zaujať na prvý pohľad, pričom je samozrejmosťou zachovanie všetkých dôležitých funkcií. Remienok jednoducho nastavíte podľa svojho pohodlia. Vďaka vodoodolnosti 100 m (10 ATM) tieto hodinky bez problémov môžete používať aj pri kúpaní alebo sprchovaní. Analógové hodinky sú overenou klasikou na akúkoľvek príležitosť. Kvalitná batéria Quartz hodiniek DIESEL OVERFLOW DZ4203 je prísľubom, že vaše hodinky vydržia merať čas naozaj dlho.

Klasickou a užitočnou funkciou hodiniek je budík. Keď vezmeme do úvahy, že pánske hodinky budete určite radi všade nosiť pri sebe, dorazíte konečne na všetky dôležité schôdzky včas. Je treba vypichnúť ciferník. Malé kolieska po obvode sú vybavené funkciami.

  • Osadenie: bez osadenia
  • Na ciferníku nájdete minerálne sklíčko, takže sa nemusíte báť poškodenia ani napr. pri páde

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 49 mm
Osadenie Bez osadenia

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Farba ramienka Strieborná
Materiál remienka Oceľ

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 100 m (10 ATM)

Štýl a dizajn

Štýl Módne
Kód:  KHO13774
Produktové číslo:  4051432214486

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11