Obnoviť stránku

Diesel DZ 7346

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Diesel DZ 7346

Stavte na originalitu pánskych hodiniek od firmy Diesel, ktorá je celosvetovo uznávanou značkou zameriavajúce sa na nevšedné a štýlové produkty. S týmito hodinkami sa vždy stanete stredobodom pozornosti. Disponujú totiž, okrem neokoukatelného dizajnu, množstvom technológií, rôznych funkcií a hlavne kvalitným materiálom.

Kľúčové vlastnosti

  • Puzdro z ušľachtilej ocele s PVD úpravou
  • Minerálne sklíčko
  • Dátumovka, stopky, 24 hodinový ciferník
  • Kožený remienok
  • Unikátny dizajn

Sú jedinečné

Hodinky sú vyrobené z ušľachtilej ocele s PVD úpravou vo farbe ružového zlata a celý ciferník chráni minerálne sklo, ktoré je oproti plexiskle odolnejší voči mechanickým oderom. Čierny ciferník, s prvkami vo farbe ružového zlata, kombinuje viacero analógových ciferníčky s rôznymi funkciami. Kožený remienok čiernej farby potom dotvára celkový dizajnový vzhled výrobku.

Hodinky poháňa batériový strojček Quartz. Vodoodolnosť zodpovedá označenie 100m, vďaka čomu je nemusíte dávať dole ani pri plávaní.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO8034
Produktové číslo:  DZ 7346

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01