Obnoviť stránku

Diesel DZ 4301

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Diesel DZ 4301

Máte radi klasický a napriek tomu módny štýl? Potom sú pre vás tým pravým tieto originálne pánske hodinky od firmy Diesel, ktorá je celosvetovo uznávanou značkou zameriavajúce sa na nevšedné a štýlové produkty. Puzdro je vyrobené z kvalitnej ocele, ochranu zabezpečuje minerálne sklo, ktoré je oproti plexiskle odolnejší voči mechanickým oderom. Netradičné hranatý ciferník obsahuje analógové hodiny s luminiscenčnými ukazovateľmi a chronograf, medzi rozširujúce funkcie patrí stopky. Remienok je tiež vyrobený z ocele a plynule tak nadväzuje na dizajn tela hodiniek.
Hodinky poháňa batériový strojček Quartz. Vodeodolnosť zodpovedá označenie 5M as hodinkami sa tak dá kúpať a plávať (nie však viac ako do 1 m).

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO3340
Produktové číslo:  300-809-004301-0000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01