Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

di ANGELO cosmetics No1 GOLD hyaluron 30 ml

di ANGELO cosmetics No1 GOLD hyaluron 30 ml

Navráťte vašej pleti pevnosť a pružnosť

Revolučné pleťové sérum di ANGELO No1 Gold s prímesou vysoko efektívnej kyseliny hyalurónovej v kombinácii so šupinkami 24-karátového zlata zastaví proces starnutia pleti a obnoví jej pružnosť a pevnosť. Jedinečná zmes vitamínu E a ďalších regenerujúcich látok zaistí dokonalú hydratáciu a detoxikáciu pleti. Takisto sa postará o obnovu bunkovej štruktúry a obnovenie tvorby kolagénu. Zabudnite na facelift, No1 Gold je šetrnejším a vysoko efektívnym riešením pre omladenie vašej pleti.


Mladšia a žiarivejšia pleť

Účinky séra sú viditeľné už druhý deň po aplikácii a do 2 týždňov bude efekt veľmi dobre viditeľný. No1 Gold oproti ostatným pleťovým prípravkom obsahuje dvojnásobné množstvo vysoko kvalitnej kyseliny hyalurónovej (4 %), ktorá sa nerozteká a je dobre vstrebateľná. Vynikajúcich výsledkov je dosiahnuté pri použití na celej tvári a v oblasti krku či dekoltu.

Šupinky 24-karátového zlata počas aplikácie pleť detoxikujú, pôsobia protizápalovo, účinne zastavujú proces starnutia pokožky a tiež napomáhajú tvorbe kolagénu.


Kľúčové vlastnosti séra di ANGELO No1 Gold

  • Navráti vašej pleti pevnosť a pružnosť
  • Zanecháva pleť zdravú a žiarivú
  • Dokonalá hydratácia pokožky
  • Obnova tvorby kolagénu
  • Kvalitné nízkomolekulárna (230.000) kyselina hyalurónová
  • Zastavenie procesu starnutia pleti
  • Detoxikácia pleti a odstránenie voľných radikálov
     

Aktívne látky

  • Kyselina hyalurónová – hĺbkovo hydratuje pleť a uľahčuje vstrebávanie ďalších látok.
  • Hydrolyzovaný hodváb – regeneruje pokožku, zadržiava vlhkosť a zlepšuje jas a pružnosť pokožky.
  • 24-karátové zlato – pôsobí protizápalovo, zlepšuje mikrocirkuláciu krvi, spevňuje pleť a posilňuje steny mikrocievok.
  • Vitamín E – zabraňuje starnutiu pokožky a strate jej pružnosti.

Ako sa sérum No1 Gold používa?

Primerané množstvo séra končekmi prstov jemne vklepte do očistenej pleti. No1 Gold môžete aplikovať ako na noc pre dokonalú starostlivosť, tak aj ráno pre vynikajúcu ochranu a hydratáciu pokožky. Prípravok je možné použiť aj ako sérum pod váš obľúbený krém pre zvýšenie jeho účinnosti. Odporúča sa aplikácia na tvár a oblasť krku a dekoltu.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 30 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Špecifikácia

Typ pleti Normálna
Kód:  KSPL0900g
Produktové číslo:  8017692552771

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12