Obnoviť stránku

Archív - Dezodoranty a antiperspiranty

Nielen v letných dňoch väčšinu ľudí trápi potenie, a potom siahajú po dezodorantoch a antiperspirantoch, ktoré pomôžu minimalizovať nepríjemný pocit z potenia či zápach. Majú vám zaistiť čo najdlhšiu ochranu pred nepríjemným pachom. Aký je ale medzi dezodorantom a antiperspirantom rozdiel a aké máte pri výbere možnosti?

Spresniť parametre
608 položiek

Archív - Dezodoranty a antiperspiranty

Dezodoranty aj antiperspiranty sú neoceniteľným pomocníkom v boji proti zápachu. Tieto prípravky proti poteniu sa aplikujú na telo, najčastejšie do podpazušia. Dezodoranty aj antiperspiranty obmedzujú zápach z potenia, pričom antiperspiranty navyše obmedzujú tvorbu potu. Vyskúšajte dezodoranty a antiperspiranty známych značiek NIVEA, Rexona alebo napríklad antiperspiračné krémy Dove.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03