Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DETTOL Tekuté mydlo Náhradná náplň Aloe Vera a vitamín E 500 ml

4,9 144 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,49 €

DETTOL Tekuté mydlo Náhradná náplň Aloe Vera a vitamín E 500 ml

Dettol Tekuté mydlo náhradná náplň Jemná aloe 500 ml

Logo Dettol

Udržuje vaše ruky čisté a zdravé

Balení tekutého mýdla Dettol

Jemné na koži, drsné k mikróbom

Vytvára krémovú penu

Príjemný zážitok z umývania rúk. Vhodné na každodenné použitie.

Dettol tekuté mydlo – náhradná náplň do pumpičky. Konečne starostlivosť a ochrana pred mikróbmi, ktorú si vaša rodina zaslúži.

Príjemná vôňa

Udržuje vaše ruky čisté, zdravé a jemné

Dermatologicky testované

Balení tekutého mýdla Dettol

Návod na použitie

  1. Fľašu nedopĺňajte bez vypláchnutia.

  2. Nalejte obsah do prázdnej fľaše Dettol a naskrutkujte späť pupmpičku.

  3. Pred použitím fľašu dobre pretrepte.

  4. Navlhčite si ruky a dvojitým stlačením pumpičky si na ne naneste prípravok.

  5. Mnite si ruky aspoň 30 sekúnd, aby boli úplne pokryté penou. Nezabudnite na nechty a palce, potom si dôkladne opláchnite ruky vodou a osušte.

Vôňa
jemná aloe

FAQ'S

Dettol tekuté mydlo je dostupné v nasledujúcich vôňach: jemná aloe, upokojujúca levanduľa, jemný harmanček a vôňa mora. Vône sú navrhnuté tak, aby odstránili nepríjemný zápach a zároveň zanechali pocit čistoty.

Nie. Odborníci odporúčajú používať mydlo a vodu, ktoré zaistia hygienickú čistotu, kedykoľvek je to možné. Hoci naše Dettol dezinfekčné gély na ruky majú antibakteriálne a virucídne vlastnosti, odporúčame ich používať iba v situáciách, keď nemáte k dispozícii mydlo a vodu.

Pokiaľ dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc. Ak je to možné, poskytnite svojmu lekárovi štítok od výrobku.

Nie ste si istí, čo robiť s našimi produktmi, až dôjdu? Pokyny na recykláciu nájdete na štítku produktu. Spoločne môžeme pomôcť chrániť a vytvárať čistejší svet.

Logo Dettol

Chránime to,
čo milujeme

Kúpiť Dettol
tekuté mydlo

Zloženie: Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Sodium Chloride,Cocamide MEA, Parfum, Citric Acid, Styrene/Acrylates Copolymer, Tocopheryl Acetate, Salicylic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tetrasodium EDTA, Potassium Ferrocyanate, Magnesium Nitrate, Sodium Hydroxide, Magnesium Chloride, Methylchloroisothiazolinone, Potassium Sorbate, 4-Hydroxybenzoic Acid, Methylisothiazolinone, Sodium Benzoate

Zloženie

Aqua, Amonnium lauryl sulfate, Sodium laureth sulfate, Glycerín, Sodium chloride, Cocamide MEA, Parfum, Citric acid, Acrylates/PEG-10 maleate/styrene copolymér, Salicylic acid, Tokoferylacetát Šťava z listov aloe barbadensis, Tetrasodium EDTA, Magnesium nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium chloride, Potassium sorbate, Methylisothiazolinone, Sodium benzoate.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 500 ml

Typ

Konzistencia Náplň

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Špecifikácia Dermo

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy
Kód:  MYD068
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5900627059939
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14