Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Detské hodinky – cenové bomby, akcie

V tejto kategórii nájdete výhodné detské hodinky. Cenových hitov v kategórii detské hodinky máme v súčasnej dobe 15. Hľadáte najlacnejší detské hodinky? Potom sa pozrite do kategórie lacné detské hodinky.
Spresniť parametre
15 položiek

Detské hodinky – cenové bomby, akcie

Každé dieťa bude skôr alebo neskôr chcieť svoje vlastné hodinky, či už klasické alebo digitálne hodinky. Ukojte ich zvedavosť a túžbu po tom naučiť sa spoznať, koľko je hodín! Detské hodinky sú zároveň prevažne lacné hodinky, ktoré toľko nekladú dôraz na hodnotné materiály. Hodinky pre deti sú vyrobené z plastu či ocele a sú potlačené veselými farbami či postavičkami z detských animovaných seriálov. Veľmi obľúbené sú pritom detské hodinky Cannibal, hodinky Superman, Batman alebo napríklad dievčenské hodinky Hello Kitty.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09