Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

DETOX SKINFOOD Total Face Serum 50 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DETOX SKINFOOD Total Face Serum 50 ml

Pleťové sérum DETOX SKINFOOD Total kombinuje tie najlepšie prírodné ingrediencie s najúčinnejšími kozmetickými prípravkami. Zloženie s kelom, pšeničnou trávou, zeleným čajom, kurkumou a ryžovým aj avokádovým olejom dodáva pleti dávku hydratácie a výživy. Pokožku zanecháva hebkú, žiarivú a chránenú pred vonkajšími vplyvmi. Neobsahuje žiadne sulfáty, parabény, syntetickú parfumáciu ani ropné deriváty. Hydratačné sérum DETOX SKINFOOD Total je vhodné pre všetky typy pleti aj pre vegánov.

Kľúčové vlastnosti pleťového séra DETOX SKINFOOD Total Face Serum 50 ml

  • Pleťové sérum DETOX SKINFOOD Total je zložené z najlepších prírodných ingrediencií a najúčinnejších kozmetických prípravkov
  • Obsahuje kel, pšeničnú trávu, zelený čaj, kurkumu a ryžový aj avokádový olej
  • Dodáva pleti hydratáciu a výživu
  • Zanecháva hebkú, žiarivú pleť chránenú pred vonkajšími vplyvmi
  • Bez sulfátov, parabénov, syntetickej parfumácie a ropných derivátov
  • DETOX SKINFOOD Total je vhodné pre všetky typy pleti aj pre vegánov

Použitie:
Po vyčistení tváre naneste niekoľko kvapiek séra na tvár a krk a rovnomerne rozotrite.

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Oryza Sativa ( Rice ) Bran Oil, Cetyl Alcohol, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Persea Gratissima Oil, Phenoxyethanol, Sodium Polyacrylate, Butylene Glycol, Imidazolidinyl Urea, Hydrogenated Polydecene, Xanthan Gum, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Triticum Vulgare Extract, Brassica Oleracea Acephala Leaf Extract, Ethylhexylglycerin, Disodium Edta, Tealactate, Trideceth-6, Pyrus Malus Juice, Prunus Persica Juice, Hordeum Vulgare Seed Extract, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Panax Ginseng Root Extract, Sodium Lactate, Lactic Acid, Sorbitol, Aminomethyl Propanol, Zingiber Officinale Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Curcuma Longa Root Extract, Serine, Urea, Allantoin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, 2-aminobutanol, Oryzanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, D-limonene, Linalool, Coumarin.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Špecifikácia

Typ pleti Normálna

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Rozjasňujúci
Kód:  KSPL377
Produktové číslo:  8431855141341

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19