Obnoviť stránku

DESSATA Cosmo Bright Set

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DESSATA Cosmo Bright Set

Chcete urobiť radosť sebe alebo svojim blízkym? S darčekovou súpravou Dessi Cosmo Bright Set pre krajšie a zdravšie vlasy neurobíte chybu! Darčeková súprava obsahuje luxusnú kefu MAXI SIZE v dúhových farbách pre perfektné rozčesávanie všetkých typov vlasov a bezoplachový regeneračný a hydratačný krém na vlasy obnovujúci zničené vlasové vlákno. Kefa aj bezoplachový krém na vlasy sú navrhnuté špeciálne pre potreby poškodených vlasov. Darčeková súprava DESSATA Cosmo Bright Set je vhodná pre ženy aj mužov a je ideálna aj pre vlasovú starostlivosť na cestách. 

Hlavné prednosti darčekové súpravy Dessata Cosmo Bright Set

  • Luxusná kefa a bezoplachový regeneračný a hydratačný krém 150 ml pre zdravšie a krajšie vlasy
  • Perfektné pre akýkoľvek druh vlasov vrátane detských
  • Vyvinuté špeciálne pre poškodené a slabé vlasy
  • Darčeková súprava Dessata Cosmo Bright Set je vhodná pre ženy aj mužov
  • Ideálny pomocník v starostlivosti o vaše vlasy i na cestách

Dúhová kefa na vlasy

Zabudnite na poškodené vlasy bez lesku! Luxusná kefa Dessata so špeciálnym gélom a rozvrhnutými štetinami veľkosti 20 × 13 × 5 mm jemne a bez námahy rozčeše všetky typy vlasov, vrátane jemných, krehkých, kučeravých a hrubých. Vďaka svojim vlastnostiam je vhodná aj na detské vlásky. Zabraňuje lámaniu a štiepeniu vlasov a nepoškodzuje ani farbené vlasy. Výsledkom používania budú pevnejšie a zdravšie vlasy s oslnivým leskom. S antistatickou kefou Dessata už nebudú vlasy po rozčesávaní poletovať a zostanú dokonale upravené.

Regeneračný a hydratačný bezoplachový krém na vlasy 150 ml

Pre ľahké rozčesávanie skvele poslúži aj bezoplachový krém na vlasy Dessata zamedzujúci starnutie vlasov, obohatený o kmeňové bunky z jablka s antioxidačnými a hydratačnými účinkami. Skvele vyživuje a obnovuje zničené vlasové vlákno, lesk a hebkosť vlasov. Pre poslušné a hebké vlasy má krém antistatický účinok. Bezoplachová aplikácia ušetrí váš čas a krém Dessata sa tak stane praktickým pomocníkom pre vaše vlasy i na cestách. 

Použitie:
Krém naneste na vlhké vlasy a následne vysušte do sucha a pokračujte v stylingu požadovaného účesu.

Kód:  KSDS1062
Produktové číslo:  8436553841012

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11