Obnoviť stránku

DESIGNHUTTE 70005/101

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DESIGNHUTTE 70005/101

Plastový elegantný naťahovač automatických hodiniek s imitáciou ebenového dreva je vhodný pre dámske aj pánske hodinky. Moderný dizajn upúta pozornosť každej návštevy, pretože zdôrazňuje luxus a prednosti automatických hodiniek. Prístroj má 4 intervalové programy s otáčaním. Tento systém umožňuje zapojiť až 4 naťahovače na jeden adaptér.Adaptér nie je súčasťou balenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantné vyhotovenie
  • Imitácia ebenového dreva
  • 4 intervalové programy s otáčaním
  • Rozmery: 100 × 147 × 128 mm

Designhütte je nemecký dodávateľ exkluzívnych kaziet na hodinky a naťahovačov automatických hodiniek, ktorý premenil svoju fascináciu luxusnými hodinkami v myšlienku špecializovaného obchodu s príslušenstvom pre skutočných milovníkov hodiniek. Vďaka vysokej kvalite a jedinečnému spracovaniu dizajnu produktov si získala firma Designhütte obľubu zákazníkov aj rešpekt na poli hodinárskeho trhu, čo viedlo k vytvoreniu vlastnej značky naťahovačov a kaziet na hodinky. Vďaka investíciám do moderných technológií prináša Designhütte tie najnovšie a najinovatívnejšie produkty, ktoré splnia požiadavky tých najnáročnejších milovníkov hodiniek.

(Hodinky na fotke slúžia len na ilustráciu a nie sú súčasťou balenia).

Kód:  KHOH032
Produktové číslo:  70005/101

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07