Obnoviť stránku

DERMACOL Sensitive Eye Make-up Remover 150 ml

4,3 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,19 €

DERMACOL Sensitive Eye Make-up Remover 150 ml

Ak sa stále stretávate s podráždenou a začervenanou pokožkou okolo očí, po použití odličovača make-upu môžete na tieto nepríjemné starosti zabudnúť. Neparfumovaný odličovač na oči DERMACOL Sensitive Eye Make-up Remover 150 ml je špeciálne určený pre bezchybné a jemné odlíčenie očí, citlivú pokožku okolo očí a navyše nevysušuje ani nedráždi. Zabraňuje podráždeniu pleti a zanechá ju dokonale odlíčenú, hydratovanú a ošetrenú.

Kľúčové vlastnosti odličovača na oči DERMACOL Sensitive Eye Make-up Remover 150 ml

  • Perfektne a pritom šetrne odlíči make-up a nečistoty z citlivej pleti okolo vašich očí
  • Nevysušuje a nedráždi pleť
  • Odličovač na oči Sensitive Eye Make-up Remover zanechá vašu pokožku hydratovanú a uvoľnenú
  • Oftalmologicky testované – bez alkoholu a parfumácie

Ako používať:
Naneste primerané množstvo odličovača DERMACOL na odličovací tampón a priložte na očné viečko, pritom jemne pritlačte. Nechajte niekoľko sekúnd pôsobiť a potom jemne zotrite.

Zloženie:
AQUA, PROPYLENE GLYCOL, OLIVE OIL PEG-7 ESTERS, PANTHENOL, SODIUM PEG-7 OLIVE OIL CARBOXYLATE, CENTAUREA CYANUS FLOWER EXTRACT, GLYCERIN, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, TRIETHANOLAMINE, BENZYL ALCOHOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN

Zloženie

Aqua, Propylene Glycol, Olive Oil PEG-7 Esters, Panthenol, Sodium PEG-7 Olive Oil Carboxylate, Centaurea Cyanus Flower Extract, Glycerin, Tocopherol, Citric Acid, Triethanolamine, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Normálna, Všetky typy

Typ

Typ produktu Odličovač očí
Kód:  PLK467
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8590031102702
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07