Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DERMACOL Sensitive Calming Toner 200 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DERMACOL Sensitive Calming Toner 200 ml

Ak stále hľadáte pleťovú vodu, ktorá zanechá vašu pleť čistú, vláčnu a hydratovanú, siahnite po osvedčenej českej značke Dermacol. Rad Sensitive sa stará o citlivú a krehkú pleť. Zloženie s D-panthenolom a extraktom z olív bráni prílišnému vysúšaniu namáhanej pokožky a po ošetrení zanecháva na pleti jemný film, ktorý minimalizuje pôsobenie vonkajších vplyvov a nečistôt. Pri dlhodobom používaní bude vaša citlivá pleť rozžiarená, svieža a tonizovaná.

Vlastnosti pleťovej vody Dermacol Sensitive Calming Toner

  • Sensitive Calming Toner pre citlivú pleť so sklonom k nedokonalostiam
  • Upokojujúca pleťová voda Dermacol dočistí pleť od zvyškov mejkapu a nečistôt
  • Vaša pleť bude tonizovaná, hydratovaná a svieža
  • Dermacol Sensitive Calming Toner bráni vysušovaniu pleti
  • D-panthenol a olivový extrakt vytvárajú na pokožke tváre ochranný film

Tradičná česká kozmetika

Kozmetická firma Dermacol už viac ako pol storočia stará o ženskú krásu a stala sa symbolom starostlivosti o pleť. Rad kozmetiky Sensitive neobsahuje parabény a je hypoalergénny. Starajte sa o svoju pleť už od prvých známok únavy. Najdôležitejšia je večerná starostlivosť, keď je pokožka tváre napätá a vysušená. Po dokonalom dočistení si vaša pleť oddýchne a zregeneruje. 

Zloženie:
AQUA, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PANTHENOL, SODIUM PEG-7 OLIVE OIL CARBOXYLATE, OLIVE OIL PEG-7 ESTERS, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, POTASSIUM SORBATE, PARFUM.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá
Kód:  PLK575
Produktové číslo:  8590031102726
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16