Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DERMACOL Quatro Eyeshadow č. 01 8 g

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DERMACOL Quatro Eyeshadow č. 01 8 g

Očné tiene Quadro Eyeshadow v odtieni č. 01 dodajú vašim viečkam intenzívnu, plnú farbu. Variácie očných tieňov zahŕňajú matné, ľahko trblietavé a perleťové odtiene, ktoré možno využiť k dennému i večernému líčeniu. Quadro majú vysokú pigmentáciu, ľahkú textúru a ľahko sa nanášajú. Tiene Eyeshadow vytvárajú jemný film, ktorý je hebký na dotyk, preto je možné ich využiť na tieňovanie alebo dymové líčenie. Vzhľadovo sú očné tiene Dermacol Quatro Eyeshadow veľmi atraktívne, zdobí ich dizajn s kvietkami. Praktický obal obsahuje obojstranný aplikátor.

Kľúčové vlastnosti očných tieňov Dermacol Quatro Eyeshadow č. 01

  • Variácie štyroch očných tieňov zahŕňajú matné, ľahko trblietavé aj perleťové odtiene značky Dermacol Quatro
  • Tiene Eyeshadow majú odtieň číslo 01
  • Očné tiene Dermacol majú ľahkú textúru a dobre držia
  • Tiene Quatro majú dlhú výdrž
  • Očné tiene Quatro Eyeshadow sú vhodné na denné aj večerné líčenie
  • Praktický obal s aplikátorom
  • Tiene Dermacol ihneď priľnú k povrchu viečka
  • Hmotnosť očných tieňov je 8 g

Aplikácia:
Nanášajte očné tiene na očné viečka pomocou priloženého aplikátora alebo končekmi prstov.

Zloženie:
8220 Talc, Mica, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Dimethicone, Zinc Stearate, Trimethylsiloxysilicate, Methicone, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Tropolone, BHT, +/- CI 77891. 8221 Talc, Paraffinum Liquidum, Mica, Calcium Sodium Borosilicate, Magnesium Stearate, Linolin Oil, Silica, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Tin Oxide, BHT, Tropolone, +/- CI 77499, CI 77891, CI 15850, CI 77510. 8222 Talc, Mica, Synthetic Fluorphlogopite, Calcium Sodium Borosilicate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Polyethylene Terephthalate, Calcium Aluminum Borosilicate, Dimethicone, Isostearyl Neopentanoate, Acrylates Copolymer, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Tin Oxide, Tropolene, +/- Ci 77499, CI 77891, CI 77510. 8223 Calcium Sodium Borosilicate, Talc, Calcium Aluminum Borosilicate, Octyldidecyl Stearoyl Stearate, Magnesium Myristate, Canola Oil, Silica, Alumina Hydroxide, Dimethicone, Dimethionol, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Tin Oxide, Tropolene, +/- CI 77891, CI 77000.


Parametre a špecifikácia

Farba

Odtieň farieb Mix farieb

Počet tieňov

Počet tieňov 4
Kód:  DEKO1806
Produktové číslo:  85964518
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01