Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DERMACOL Perfect Body Make up - Caramel 100 ml

DERMACOL Perfect Body Make up - Caramel 100 ml

Skrášľujúci telový make-up Dermacol Perfect Body Make-up odtieň Caramel s objemom 100 ml je skvelým pomocníkom pre získanie okamžitého efektu opálenia na nohách a pokožke tela. Dokonale kryje všetky nedokonalosti pokožky a zjednocuje jej tón. Vaše nohy opticky zoštíhli a pokožku zanechá zamatovo hebkú a hladkú. Ľahká dlhotrvajúca textúra make-upu je obohatená o pantenol a vitamín E, ktoré pokožke dodávajú hydratáciu a výživu, regenerujú ju a chránia pred voľnými radikálmi. Prípravok je odolný voči vode a dermatologicky testovaný. Vyretušujte svoje telo k dokonalosti s týmto jedinečným make-upom DERMACOL Perfect Body Make-up.
Aktívne látky:

  • posilňujúci komplex rastlinných extraktov Firmiderm® (mandľovník morský, bez čierny, dub portugalský) zlepšuje pevnosť a pružnosť pokožky, zabraňuje jej ochabovaniu a podporuje mikrocirkuláciu
  • komplex rastlinných extraktov Polyplant anticelulide (chaluha bublinatá, brečtan, horký pomaranč, rozmarín, pupočník ázijský) je špeciálne navrhnutý pre zlepšenie prejavov celulitídy. Pokožku vyhladzuje, hydratuje a znižuje výskyt vzniku opuchov a rozšírených žiliek.
  • extrakt z hnedej morskej riasy Kalpariane® chráni pokožku pred voľnými radikálmi a predčasnému starnutiu. Má vynikajúce účinky na elasticitu kože a prevenciu ochabovania.

Účinky:
Vaša pokožka tela a nôh okamžite po aplikácii prípravku DERMACOL Perfect Body Make-up získa efekt nádherného opálenia a jednotný tón. Bude hodvábne jemná a hladká. Nohy budú pôsobiť zoštíhleným dojmom.
Použitie:
Primerané množstvo prípravku rovnomerne rozotrite na pokožku nôh a tela a starostlivo rozotrite. Osobitnú pozornosť venujte oblasti kolien a priehlavkom. Chvíľu počkajte a potom sa oblečte. Po aplikácii si umyte ruky mydlom. Make-up je umývateľný vodou a mydlom alebo sprchovým gélom.
Objem:
100 ml
Určené:
Pre ženy
Odtieň:
Caramel

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 100 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Typ produktu

Fáza opaľovania Samoopaľovanie
Typ prípravku Krém
Kód:  DEKO1159
Produktové číslo:  8595003107143
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17