Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DERMACOL Odorless Nail Polish Remover 120 ml

4,7 46 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,60 €

DERMACOL Odorless Nail Polish Remover 120 ml

Odlakovač na nechty Dermacol Odourless s objemom 120 ml je nenahraditeľným pomocníkom pre rýchle, jednoduché a šetrné odstránenie laku z povrchu nechtov. Jeho veľkou prednosťou je, že nevydáva nepríjemný zápach ako klasické odlakovače. Nechty a ich okolie zanecháva perfektne odlakované, čisté a pestované. Odlakovač DERMACOL Odourless môžete použiť ako na citlivé a oslabené nechty, tak aj na umelé bez toho, aby došlo k akémukoľvek poškodeniu. Neobsahuje acetón.
Použitie:
Aplikujte odlakovač na vatový tampón a jemne necht masírujte až do odstránenia laku.
Typ nechtov:
Prípravok je vhodný pre prírodné aj umelé nechty.
Objem:
120 ml

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Bez acetónu
Odstraňuje Klasický lak
Forma Fľaštička

Objem

Objem 120 ml
Kód:  DEKO1117
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  85959767
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01