Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DERMACOL Nail Polish Mini Summer Collection č. 1 5 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DERMACOL Nail Polish Mini Summer Collection č. 1 5 ml

Doprajte svojim nechtom zdravú silu a neodolateľnú farbu s novým lakom na nechty Dermacol Mini Summer Collection v odtieni Dandelion. Lak na nechty dokonale priľne k povrchu a vytvorí silnú vrstvu, ktorá dodá vašim nechtom zdravý vzhľad. Jedinečné zloženie laku Dermacol zaistí, že sa lak z nechtov nelúpe ani neodiera a vydrží tak v perfektnom stave až 5 dní. Vďaka sýtej farbe stačí naniesť len jedinú vrstvu, aby ste dosiahli výrazného a dlhotrvajúceho efektu, ktorý je doplnený o UV filtre. Tie zamedzia blednutiu a žltnutiu farby vplyvom UV žiarenia. Ohromte svoje okolie nádherne pigmentovanými nechtami a užite si ľahkú manipuláciu s lakom Dermacol Mini Summer Collection.

Kľúčové vlastnosti laku na nechty Dermacol Mini Summer Collection odtieň Dandelion

  • Lak na nechty dodáva nechtom zdravý pestovaný vzhľad
  • Výrazná pigmentácia a sýta farba
  • Lak na nechty Dermacol vydrží až 5 dní
  • UV filtre chránia pred vyblednutím a žltnutím farby
  • Pre dokonalý výsledok stačí jediná vrstva laku

Ako lak na nechty Dermacol používať:
Naneste jednu vrstvu laku pomocou štetca na očistený necht a nechajte zaschnúť. Pre dosiahnutie sýtejšej farby naneste druhú vrstvu.

Zloženie:
Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Stearalkonium Bentonite, N-Butyl Alcohol, Silica, Benzophenone-1, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Polyvinyl Butyral, +/- CI 77891, CI 74260, CI 19140, CI 15850, CI 77510, CI 73360, CI 12085.

Parametre a špecifikácia

Textúra

Textúra Lesklá

Vlastnosti

Efekt Dlhotrvajúci
Kód:  DEKO1632
Produktové číslo:  85963597
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01