Obnoviť stránku

DERMACOL Mega Lashes Waterproof Mascara Black 12,5 ml

4,2 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,50 €

DERMACOL Mega Lashes Waterproof Mascara Black 12,5 ml

Dermacol Mega Lashes Waterproof Mascara

Maskara Mega Lashes je určená pre super veľký objem rias a nádherne zvýraznené oči. Čierna textúra riasy perfektne zvýrazní a zachová ich nalíčenie aj po styku s vodou, vlhkom alebo slzami. Šetrné zloženie maskary oči nedráždi. Tvarovaná kefka riasy jednu po druhej predĺži, znásobí ich objem a dokonale ich rozčeše. Doprajte si maskaru, ktorá vás nesklame ani vonku v daždi alebo pri vodných radovánkach!

Krémová vodoodolná textúra maskary na báze voskov a polymérov perfektne obalí každú riasu a dodá jej dĺžku aj objem. Intenzívne čierne pigmenty dodávajú riasam výraznú farbu. Po použití maskary budú vaše riasy spevnené, predĺžené a nádherne objemné. Zaistí vám zvodný pohľad a príťažlivý vzhľad. Doprajte si krásne oči, ktoré vedia muža zviesť!

Použitie:
Nanášajte dlhými ťahmi na horné aj spodné riasy.

Parametre a špecifikácia

Typ

Použitie Mihalnice
Typ Vodoodolná

Kefka

Tvar Sférická

Objem

Objem 12,5 ml

Efekt

Efekt Objem

Farba

Farba Čierna
Kód:  DEKO003
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  85957787
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19