Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DERMACOL Make-Up Cover No.221 30 g

5,0 20 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
12,90 €

DERMACOL Make-Up Cover No.221 30 g

Dokonalá pleť už nie je iba snom, vďaka make-upu profesionálnych filmových vizážistov môže byť aj vaše líčenie dokonalé. Krémová štruktúra extrémne krycieho mejkapu DERMACOL Make-up Cover vyrovnáva nedostatky a dodáva matný vzhľad vašej pleti. Jedinečná štruktúra make-upu s 50% podielom pigmentu skvele kryje a pleť pôsobí bezchybným dojmom. Zakryje nielen malé nedostatky na pokožke, ale dokáže si poradiť aj s rozsiahlejšími kožnými vadami ako je akné, rôzne vyrážky, farebné škvrny, ale aj jazvičky či nevzhľadné kruhy pod očami. Vďaka SPF 30 chráni pleť pred UV žiarením a škodlivými vplyvmi prostredia. Make-up Cover má široké využitie pre denné líčenie, večerné a slávnostné líčenie aj profesionálny make-up na fotenie a modeling. Možno ho používať ako klasický make-up, ale aj lokálne miesto korektora. Ponúka širokú škálu odtieňov a je vhodný pre všetky typy pleti. Make-up DERMACOL Make-up Cover je možné využiť aj na prekrytie tetovania.

Kľúčové vlastnosti DERMACOL Make-upu Cover

  • ide o vodeodolný extrémne krycí make-up
  • DERMACOL Make-up Cover je vhodný na všetky typy pleti
  • hypoalergénny a bez konzervantov
  • Make-up Cover má dlhotrvajúci efekt
  • chráni pleť pred slnečným žiarením (SPF 30)
  • kryje menšie i väčšie nedostatky pleti
  • profesionálna starostlivosť v pohodlí domova

Vaša pleť bude s DERMACOL Make-upom Cover dokonalá

Extrémne krycí make-up DERMACOL Make-up Cover zakryje všetky farebné nedostatky pleti, vyrovná menšie i väčšie nedostatky a dodá pleti zamatovo matný vzhľad.

Doporučená aplikácia:
Pred aplikáciou mejkapu je vhodné použiť hydratačný krém a podkladovú bázu. Nanášajte Make-up Cover na pleť rovnomerne prstami, alebo hubkou a potom veľmi dôkladne rozotrite. Make-up Cover je možné kombinovať s inými make-upmi Dermacol. Pre dokonalý vzhľad nakoniec make-up zafixujte púdrom.

Objem:
30 ml

Zloženie:
CI 77891, Paraffinum Liquidum, Paraffin, Cera Microcristallina, Petrolát, Alumina, Glyceryl Stearate, Silica Silylate, Parfum, / -: CI 77492, CI 77491, CI 77499

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Make-up

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne, Dermo
Typ pleti Všetky typy

Vlastnosti

Vlastnosti Dermatologicky testovaný, Dlhotrvajúci, Vodoodolný, Hypoalergénny, Ochranný SPF faktor
Účinok Vyhladzujúci, Zjednotenie pleti, Proti pigmentovým škvrnám

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Balenie

Typ balenia Tuba
Objem 30 ml

Konzistencia

Konzistencia Tekutá

Krytie

Krytie Extrémne krycí

Odtien

Odtien Medium
Kód:  DEKO1173
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  85945975
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19