Obnoviť stránku

DERMACOL Hyaluron Therapy 3D Cleaning Oil

2,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DERMACOL Hyaluron Therapy 3D Cleaning Oil

Ak hľadáte vyživujúci čistiaci olej, ktorý spoľahlivo odstráni aj vodoodolný make-up, vyberte Hyaluron Therapy 3D Cleaning Oil značky Dermacol. Jemný olej s objemom 150 ml šetrne odstráni make-up a nečistoty z vašej tváre, očí aj pier. Nezanechá mastný film a ľahko sa zmyje, neobsahuje parabény ani silikón. Vďaka obsahu kyseliny hyalurónovej, makadamiovému oleju a lotosovému extraktu chráni pokožku pred predčasným starnutím, hydratuje ju, vyživuje a regeneruje. Zanechá vašu pleť čistú a vláčnu.

Kľúčové vlastnosti pleťového oleja Hyaluron Therapy 3D Cleaning Oil

  • Pleťový čistiaci olej značky Dermacol
  • Odstraňuje nečistoty a make-up (aj vodoodolný)
  • Vhodný pre použitie na tvár, oči aj pery
  • Bez obsahu parabénov a silikónu
  • Ľahko sa zmyje, nezanechá mastný pocit
  • Obsahuje kyselinu hyaluronovú, makadamiový olej a extrakt z lotosu
  • Regeneruje, chráni pokožku proti starnutiu
  • Vyživuje, hydratuje, zvláčňuje

Použitie:
Olej naneste na vatový tampón a jemnými krúživými pohybmi odstráňte make-up. Postup opakujte, kým nie je tampón čistý. Nie je nutné oplachovať vodou. Je možné tiež olej zmiešať s vodou v dlani, vytvorí sa jemná emulzia, ktorou odstránite make-up a následne opláchnete.

Zloženie:
C15-19 Alkane, C21-28 Alkane, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Polysorbate 85, Sorbitan Trioleate, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Sodium Hyaluronate, Ethylhexyl Palmitate, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Propylene Glycol Dicaprylate Dicaprate, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Silica Dimethyl Silyate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Parfum, Geraniol

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna
Kód:  PLK471
Produktové číslo:  8590031108827
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02