Obnoviť stránku

DERMACOL Hyaluron čistiaca micelárna voda 400 ml

4,5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DERMACOL Hyaluron čistiaca micelárna voda 400 ml

Micelárna voda Dermacol Hyaluron je čistiaci kozmetický prípravok určený pre ženy od obľúbenej značky Dermacol, ktorý obsahuje kyselinu hyaluronovú. Pomocou micelárnej vody vašu pleť jednoducho a dôkladne očistíte, odstránite z pleti všetky nečistoty aj vodoodolný make-up. Prednosťou micelárnej vody je, že jedným ťahom odlíčite oči a pery bez nadmerného trenia pokožky. Vďaka obsiahnutej kyseline hyalurónovej navracia táto osviežujúca micelárna voda pleti jej pevnosť a pokožku zjemňuje. Výrobok neobsahuje alkohol a parabény, bol dermatologicky testovaný. Rozmaznávajte vašu pleť prvotriednou starostlivosťou tejto kvalitnej micelárnej vody, po ktorej bude vaša pleť žiariť čistým a sviežim vzhľadom.

Aktívne látky:
Obsiahnutá kyselina hyalurónová bojuje proti starnutiu pleti, pleť spevňuje a vypína, dodáva jej hĺbkovú hydratáciu.
Účinky:
Výsledkom aplikácie micelárnej vody je dokonale čistá, jemná a pevná pleť, perfektne hydratovaná a vláčna, nádherne svieže.

Použitie:
Dvakrát denne ráno a večer naneste prípravok na odličovací tampón a odlíčte najskôr oči, pery a zvyšok tváre. Jemnými pohybmi stierajte make-up a nečistoty zo stredu tváre smerom do strán. Nakoniec očistite tiež krk a dekolt. Micelárnu vodu nemusíte oplachovať, nahrádza pleťovú vodu či tonikum.

Typ pleti:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pleti, vrátane pleti zrelej a citlivej.
Objem:
400 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 400 ml

Typ pleti

Typ pleti Suchá
Kód:  PLK109
Produktové číslo:  8590031098180
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04