Obnoviť stránku

DERMACOL Flower Orgován

4,7 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DERMACOL Flower Orgován

Kozmetická súprava s opojnou vôňou jari obsahuje krém na ruky a sprchový krém. Darčeková súprava DERMACOL Flower Orgován zo špeciálnej kolekcie si vďaka podmanivej vôni orgovánu získa všetkých milovníkov kvetín. Flower shower sprchový krém Orgován veľmi šetrne odstraňuje nečistoty a pot a Flower care krém na ruky zabezpečí intenzívnu hydratáciu a efektívnu ochranu pre vaše ruky. Súprava Gift set Lilac v darčekovom balení od Dermacolu je skvelou pozornosťou pre každú ženu pri mnohých príležitostiach. Všetky produkty z balíčka sú 100 % vegánske.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej súpravy Dermacol Flower Orgován

  • Kozmetická súprava zo špeciálnej kolekcie
  • Gift set Lilac obsahuje sprchovací krém a krém na ruky
  • S opojnou vôňou orgovánu, ktorá navodí pocit luxusu a maximálnu starostlivosť
  • Všetky prípravky darčekovej kozmetickej súpravy Dermacol Flower Orgován sú vegánske
  • Sprchový krém Orgován neobsahuje mydlo a je k vašej pokožke maximálne ohľaduplný
  • Krém na ruky zo súpravy DERMACOL Flower poskytne pleti intenzívnu hydratáciu, efektívnu ochranu a výživu
  • Delicious hand cream Lilac sa ľahko vstrebáva a nezanecháva za sebou mastnú stopu
  • Kozmetická súprava DERMACOL Flower Orgován má darčekové balenie
  • Skvelé ako pozornosť pre každú ženu

Opojný sprchový krém Dermacol Lilac s blahodarnými účinkami

Premeňte každodenné sprchovanie na jedinečný relaxačný rituál so sprchovacím krémom DERMACOL Flower Care. Získa si vás zmyselnou vôňou orgovánu, ktorá navodí pocit luxusu a maximálnu starostlivosť. Unikátna receptúra obsahuje vyživujúce oleja s blahodarnými účinkami. DERMACOL Lilac s vôňou orgovánuneobsahuje mydlo a je k vašej pokožke veľmi šetrný. Sprchový krém vás jemne zbaví všetkých nečistôt a pleti poskytne intenzívnu hydratáciu. Pokožka celého tela potom bude zamatovo jemná, vláčna a nádherne prevoňaná.

Krém na ruky DERMACOL Lilac Flower Care vám zaručí pocit komfortu

Rozmaznávajte svoje ruky jedinečným krémom DERMACOL Lilac Flower Care. Unikátna receptúra s bambuckým maslom a olivovým olejom sa dokonale stará o pokožku rúk, zmäkčuje ju, vyživuje a chráni. DERMACOL Flower Care delicious hand cream Lilac poskytne pleti intenzívnu hydratáciu a efektívnu ochranu pred vonkajšími vplyvmi. Komplex olejov a extraktov zabezpečí optimálnu výživu. Pokožka rúk bude zamatovo jemná, pružná a nádherne prevoňaná. Ľahko sa vstrebáva a nezanecháva za sebou mastnú stopu.

Zloženie Dermacol Flower Shower Cream Lilac:
Aqua, Glycerin, Sodium Trideceth Sulfate, Helianthus Annuus Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Sodium Chloride, Vitis Vinifera Seed Oil, Sodium Lauroamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide MEA, Syringa Vulgaris Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopherol, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Sodium Glycolate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, Disodium EDTA, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Amyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Zloženie Flower Care delicious hand cream Lilac:
Aqua, Olea Europaea Fruit Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, Urea, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Sodium Lactate, Stearic Acid, Palmitic Acid, Panthenol, Syringa Vulgaris Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Amyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Obsah balenia:
Dermacol Flower shower sprchový krém Orgován 200 ml
Dermacol Flower care krém na ruky Orgován 30 ml

Parametre a špecifikácia

Ocenenia

Ocenenia Bez ocenení

Objem

Objem 230 ml

Určenie

Určenie Dámske

Balenie

Počet ks v balení 2 ks
Obsah balenia Krém na ruky, Sprchový krém

Ocenenie

Ocenenia Bez ocenení
Kód:  KSDS1421
Produktové číslo:  8595003121835
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11