Obnoviť stránku

DERMACOL Detox & Defence Micellar Lotion 200 ml

4,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DERMACOL Detox & Defence Micellar Lotion 200 ml

Micelárna voda Dermacol Detox & Defence Micellar Lotion je detoxikačný a ochranný kozmetický prípravok určený pre ženy od svetovej značky Dermacol, ktorý vašu pleť rýchlo a účinne odlíči, odstráni mastnotu a všetky nečistoty z pleti a zanechá ju dokonale vyčistenú. Odličuje jedným ťahom oči a pery bez nadmerného trenia pokožky a dôsledne odstraňuje aj vodoodolný make-up. Táto micelárna voda bohatá na prírodné antioxidanty a vitamíny neutralizuje v pleti škodlivé látky z vonkajšieho prostredia, pomáha jej lepšie dýchať a chráni ju pred vonkajšími vplyvmi. Upokojuje podráždenú pleť, hydratuje ju a zanecháva ju jemnú a sviežu. Výrobok neobsahuje alkohol a parabény, bol dermatologicky testovaný a schválený. Doprajte svojej pleti dokonalú ochranu a očistu pleti s touto kvalitnou detoxikačnou micelárnou vodou.
Aktívne látky:

  • obsiahnutý extrakt z uhorky pleť zjemňuje, navracia jej sviežosť, má adstringentné (póry sťahujúce) účinky
  • aloe vera pleť upokojuje a dodáva jej vláčnosť a hĺbkovú hydratáciu
  • prírodné antioxidanty chránia pleť proti voľným radikálom a škodlivým látkam z vonkajšieho prostredia

Účinky:
Výsledkom aplikácie micelárnej vody je čistá a upokojená pokožka, dokonale chránená a hydratovaná, vláčna a žiariaca sviežim a zdravým vzhľadom.
Použitie:
Ráno a večer naneste prípravok na vatový tampón a aplikujte na tvár, oči, dekolt a krk. Jemnými krúživými pohybmi nečistoty a make-up zotrite. Micelárnu vodu už nemusíte oplachovať, nahrádza pleťovú vodu či tonikum.
Typ pleti:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pleti.

Objem:
200 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna
Kód:  PLK098
Produktové číslo:  8595003107433
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17