Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DERMACOL Collagen Plus Rejuvenating Night Cream 50 ml

4,8 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,20 €

DERMACOL Collagen Plus Rejuvenating Night Cream 50 ml

DERMACOL je česká kozmetická firma, ktorá vznikla už na začiatku 60. rokov. Jej výrobky reprezentujú najvyššiu kvalitu a spájajú v sebe prísne nároky na výrobu a najnovšie poznatky výskumu v oblasti kozmetológie. Jedinečný nočný hydratačný krém s koncentrovaným protivráskovým komplexom má výborný účinok. Obsahuje kolagén a výťažky z morských rias, ktoré pomáhajú vyhladzovať hlboké vrásky a spevňovať kontúry pleti. Pleť zostáva elastická a prirodzene krásna. Vhodné pre vekovú skupinu 35+.

Kľúčové vlastnosti pleťového krému DERMACOL Collagen Plus Rejuvenating Night Cream 50 ml

  • Nočný krém od značky Dermacol
  • Krém je hydratačný a pomáha vyhladzovať vrásky
  • Obsahuje kolagén a výťažky z morských rias
  • Dermacol vyhladzuje hlboké vrásky a spevňuje kontúry pleti
  • Pleť zostáva elastická
  • Pre vekovú skupinu 35+

Použitie:
Aplikujte večer na očistenú pleť tváre a krku, okrem okolia očí. Vyhnite sa kontaktu s očami.

Zloženie:
AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, MYRISTYL MYRISTATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, HYDROGENATED OLIVE OIL, PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER EXTRACT, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, FRUCTOSE, HYDROLYZED COLLAGEN, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, AESCULUS HIPPOCASTANUM (HORSE CHESTNUT) EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, ALARIA ESCULENTA EXTRACT, SPENT GRAIN WAX, OLEA EUROPAEA OIL UNSAPONIFIABLES, SODIUM CETEARYL SULFATE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, XANTHAN GUM, POLYSORBATE 20, BHT, TOCOPHEROL, TROPOLONE, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, PARFUM


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 50 ml

Účinok

Účinok Hydratačný, Proti vráskam

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Vek

Vek 35+

Doba používania

Podľa doby používania Nočný
Kód:  PLK522
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595003110341
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19