Obnoviť stránku

DERMACOL Collagen Plus Intensive Rejuvenating Serum 15 ml

Garancia najlepšej ceny
6,59 €

DERMACOL Collagen Plus Intensive Rejuvenating Serum 15 ml

Pleťové sérum DERMACOL Collagen Plus Intensive Rejuvenating Serum sa postará o precízne vyhladenie pleti, ktoré je viditeľné už po prvom použití. Výraznejšie pozitívne účinky sú viditeľné po 14 dňoch. Sérum obsahuje účinné látky na rýchlu a intenzívnu starostlivosť o pokožku tváre. Vďaka obsahu kolagénu, kyseliny hyalurónovej a ďalších účinných látok účinne bojuje proti vráskam, dodáva pleti potrebnú hydratáciu a spevneňuje ju.

Kľúčové vlastnosti pleťového séra DERMACOL Collagen Plus Intensive Rejuvenating Serum

  • Pleťové sérum na redukciu vrások
  • Vypnutie a spevnenie pokožky už po 14 dňoch používania
  • Rýchla a intenzívna starostlivosť o pokožku tváre
  • Sérum Dermacol je vhodné na všetky typy pokožky

Použitie:
Aplikujte dvakrát denne na tvár a krk pred nanesením krému.

Zloženie:
Aqua, Dimethicone, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Stearoyl Glutamate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Olivate, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Sorbitan Olivate, Hydrolyzed Collagen, Sucrose, Sorbitan Palmitate, Sodium Hyaluronate, Spilanthes Acmella Flower Extract,  Ruttnera Lamellosa Oil, Watanabea Reniformis Oil, Sorbitan Oleate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Lecithin, Caprylyl Glycol, Sodium Polyacrylate, Polysorbate 20, 1,2-Hexanediol, Tropolone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 15 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Doba používania

Podľa doby používania Denný
Kód:  KSPL2571
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595003117807
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19