Obnoviť stránku

DERMACOL Caviar Long Stay Make-Up & Corrector Fair 30 ml

4,8 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
16,90 €

DERMACOL Caviar Long Stay Make-Up & Corrector Fair 30 ml

Dlhotrvajúci make-up Dermacol Caviar Long Stay vás presvedčí o tom, že profesionálnu úroveň starostlivosti si môžete dopriať aj vo vašej kúpeľni. Ako už názov napovedá obsahuje make-up výťažok z kaviáru. Vďaka zdokonaľujúcemu korektoru rozžiari partie očí a poskytne dostatočne silný filter na zakrytie farebných nedostatkov pleti. Po použití tiež spevňuje, povzbudzuje a vyhladzuje pleť. Vďaka zamatovej konzistencii má dlhodobú kryciu schopnosť a zároveň hĺbkovo hydratuje, vyživuje a chráni pleť celý deň.

Ako make-up DERMACOL použiť?

  • Naneste podkladovú bázu
  • Prstami či hubkou rozotrite make-up na pleť
  • Zafixujte fixačným púdrom
  • Dokreslite líčka lícenkou

Čo môžete očakávať?

Pestovanú a vyhladenú pleť. Kombinácia korektora a zjednocujúceho mejkapu rozžiari vašu pleť energiou, redukuje vrásky a zaistí mladistvý vzhľad pleti.

Zloženie make-upu

AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ISODODECANE, ETHYLHEXYL PALMITATE, PROPYLENE GLYCOL, CETYL PEG / PPG-10/1 DIMETHICONE, CETYL DIMETHICONE, NYLON-12, DIMETHICONE, ACETYLATED GLYCOL STEARATE, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, BENZOPHENONE-3, SILICA, BUTYLENE GLYCOL, METHYLPARABEN, DIMETHICONOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, TOCOPHERYL ACETATE, TUBER MAGNATUM EXTRACT, TRISTEARIN, PROPYLPARABEN, HEXYLENE GLYCOL, PARFUM, TROPAEOLUM MAJUS EXTRACT, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, GLUCOSE, FRUCTOSE, SUCROSE, UREA, HEXYL CINNAMAL, DEXTRIN, LINALOOL, CITRONELLOL, BENZYL SALICYLATE, COUMARIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, ALANINE, ASPARTIC ACID, GLUTAMIC ACID, HEXYL NICOTINATE, LIMONENE, +/-: CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 778.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Make-up

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne, Dermo
Typ pleti Normálna
Výdrž 24 hodín

Vlastnosti

Vlastnosti Dlhotrvajúci, Vyhladzujúci, Hypoalergénny
Účinok Zjednotenie pleti, Rozjasňujúci, Hydratačný, Vyživujúci

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Balenie

Typ balenia Téglik
Objem 30 ml

Konzistencia

Konzistencia Tekutá

Krytie

Krytie Krycí

Odtien

Odtien Light
Kód:  KSDE0228-b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  85950863
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04