Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

DERMACOL Aroma Ritual Refreshing Shower Gel 250 ml

4,8 139 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
2,80 €

DERMACOL Aroma Ritual Refreshing Shower Gel 250 ml

Osviežujúci sprchový gél pre ženy Dermacol Aroma Ritual Refreshing Shower Gel s melónovým extraktom s objemom 250 ml jemne pokožku umýva a zbavuje ju všetkých nečistôt a prebytočného kožného mazu. Zanecháva ju zamatovo hebkú, jemnú a vláčnu. Sladká vôňa vodného melóna unavenú pokožku tela osvieži, nádherne prevonia a zároveň povzbudí aj myseľ. Po kúpeli sa budete cítiť sviežo, získate príjemný pocit uvoľnenia a príliv novej energie. Rozmaznávajte svoju pokožku luxusnou starostlivosťou a užite si relaxačné sprchovanie so sprchovacím gélom Dermacol Aroma Ritual Refreshing.
Aktívne látky:
Extrakt z vodného melóna vyniká svojimi povzbudzujúcimi účinkami na telo i dušu, pokožku nádherne osvieži, uvoľní a prevonia.
Účinky:
Výsledkom aplikácie sprchového gélu je hodvábne jemná a vláčna pokožka, dokonale čistá a svieža, prevoňaná príjemnou ovocnou vôňou melóna.
Použitie:
Sprchový gél naneste pri umývaní na pokožku, krúživými pohybmi nechajte speniť a potom dôkladne opláchnite vodou.
Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.
Zloženie:
AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, COCAMIDE DEA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM CHLORIDE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, CUCUMIS MELO FRUIT WATER, TOCOPHEROL, POLYQUATERNIUM-7, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, LACTIC ACID, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, CI 16035, CI 17200

Parametre a špecifikácia

Ocenenia

Ocenenia Bez ocenení

Objem

Objem 250 ml

Určenie

Určenie Dámske

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Hypoalergénny
Špecifikácia Netoxické
Rad Vanilkový

Problémy

Problémy Na suchú pokožku

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy
Kód:  SG412
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8590031108964
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03