Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dermacol Aroma Ritual – Mix Sprchovacích Gélov ALZA

4,8 20 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Dermacol Aroma Ritual – Mix Sprchovacích Gélov ALZA

Darčeková sada DERMACOL Aroma Ritual – Mix sprchovacích gélov ALZA vám ponúka trojicu obľúbených sprchovacích gélov Dermacol, s ktorými premeníte váš kúpeľ či sprchu v nevšedný aromatický zážitok. Sadu tvorí blahodarný sprchovací gél Zelený čaj & Opuncia, antistresový gél Hrozno s limetkou a osviežujúci sprchovací gél Vodný melón. Sprchovacie gély sa postarajú o jemné očistenie pokožky, jej hydratáciu i výživu. Podľa aktuálnej nálady si môžete vybrať jednu z troch neodolateľných vôní. Každá povzbudí vaše zmysly, dodá vám energiu a pocit sviežosti. Rozmaznávajte svoju pokožku a relaxujte pri osviežujúcom kúpeli s touto exkluzívnou sadou sprchovacích gélov pre ženy, ktorú nájdete len na Alze.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady DERMACOL Aroma Ritual – Mix sprchovacích gélov ALZA

  • Exkluzívna Alza sada pre ženy obsahujúca 3 sprchovacie gély Dermacol Aroma Ritual
  • Alza výber tvorí sprchovací gél Green Tea & Opuntia, Grape & Lime a Fresh Watermelon
  • Sprchovacie gély Aróma Ritual na vynikajúcu starostlivosť o pokožku, jej hydratáciu a výživu
  • Pokožku zanechajú čistú, hebkú a vláčnu a príjemne prevoňanú
  • Blahodarný sprchovací gél Zelený čaj & Opuncia s osviežujúcou vôňou zaháňajúcou stres
  • Antistresový gél Hrozno s limetkou s vôňou plnou energie a sviežosti
  • Osviežujúci sprchovací gél Vodný melón s harmonickou, povzbudzujúcou vôňou
  • Starostlivosť a relaxácia v jednom produkte v unikátnej darčekovej sade Alza

Dajte stresu zbohom vďaka sprchovaciemu gélu DERMACOL Aroma Ritual Reviving Shower Gel Green Tea & Opuntia

Blahodarný sprchovací gél DERMACOL Aroma Ritual Reviving Shower Gel Green Tea & Opuntia sa jemne o pokožku stará, šetrne ju umýva a zbavuje všetkých nečistôt. Dodáva jej príliv novej energie a navracia sviežosť. Zanecháva ju zamatovo hebkú a vláčnu.Jeho príjemná vôňa zeleného čaju a opuncie osviežuje telo i myseľ a uvoľňuje všetok stres. Rozmaznávajte svoju pokožku luxusnou starostlivosťou sprchovacieho gélu Dermacol zelený čaj a opuncia a užite si po náročnom dni osviežujúci relaxačný kúpeľ. Prípravok je dermatologicky testovaný a vhodný na všetky typy pokožky.

Použitie:
Sprchovací gél naneste pri umývaní na pokožku, krúživými pohybmi nechajte speniť a potom starostlivo opláchnite vodou.
Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamide Dea, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Polyquaternium-7, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Lactic Acid, Citric Acid, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Peg-120 Methyl Glucose Dioleate, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Caramel, Maltodextrin, Ci 19140, Ci 42090

Prebuďte vaše zmysly spolu so sprchovacím gélom Dermacol Aroma Ritual Shower Gel Grape & Lime

Sprchovací gél DERMACOL Aroma Ritual Shower Gel Grape & Lime v sebe spája nádhernú vôňu hrozna a blahodarný vplyv extraktu z limetky. Ich kombinácia vám dodá elán do života a potrebnú energiu. Jemná pena dôkladne čistí pokožku tela od nečistôt, prebytočného kožného mazu a odumretej kože a zanecháva ju jemnú, pružnú a nádherne prevoňanú. Sprchovací gél pokožke dodáva hydratáciu i potrebné živiny. Posilňuje jej obranyschopnosť a chránia pokožku pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Prebudí vaše zmysly a príjemne vás naladí do nového dňa alebo k nočnému odpočinku. Užívajte si príjemné relaxačné sprchovanie s antistresovým sprchovacím gélom!

Aktívne látky:
Extrakt z limetky – dodáva pokožke hydratáciu, chráni ju pred vonkajšími škodlivými vplyvmi a pôsobí protistresovo.
Vôňa hrozna – nádherne pokožku prevonia a osvieži.

Použitie:
Nanášajte na mokrú pokožku a jemne napeňte. Po umytí dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamide Dea, Cocamidopropyl Betaine, Peg-40 Hydrogenated Oil, Parfum, Sodium Chloride, Peg-120 Methyl Glucose Dioleate, Vitis Vinifera Seed Oil, Polyquaternium-7, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Hydrogenated Palm Glycerides, Tocopherol, Lactic Acid, Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Hexyl Cinnamal, Linalool, D-Limonene, Citronellol, Ci 17200, Ci 42090

Relaxujte so sprchovacím gélom Dermacol Aroma Ritual Shower Gel Fresh Watermelon

Sprchovací gél DERMACOL Aroma Ritual Shower Gel Fresh Watermelon v sebe spája harmonizujúcu vôňu vodného melóna a účinky jemnej krémovej peny. Dôkladne čistí pokožku tela od nečistôt, prebytočného kožného mazu aj odumretej kože a zanecháva ju jemnú, pružnú a nádherne prevoňanú. Sprchovací gél pokožke dodáva hydratáciu i potrebné živiny. Posilňuje jej obranyschopnosť a chránia pokožku pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Harmonizujúca aróma vodného melóna povzbudí telo aj zmysly a premení sprchovanie v nevšedný zážitok. Príjemne vás naladí do nového dňa alebo k nočnému odpočinku. Užívajte si príjemné relaxačné sprchovanie s očarujúcou vôňou!

Aktívne látky:
Vôňa vodného melóna – nádherne pokožku prevonia, osvieži a navodí atmosféru úplného uvoľnenia a relaxácie.

Použitie:
Nanášajte na mokrú pokožku a jemne napeňte. Po umytí dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamide Dea, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Chloride, Peg-120 Methyl Glucose Dioleate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Cucumis Melo Fruit Water, Tocopherol, Polyquaternium-7, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lactic Acid, Citric Acid, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ci 16035, Ci 17200

Darčeková sada obsahuje:
1× sprchovací gél DERMACOL Aroma Ritual Reviving Shower Gel Green Tea & Opuntia (250 ml)
1× sprchovací gél DERMACOL Aroma Ritual Shower Gel Grape & Lime (250 ml)
1× sprchovací gél DERMACOL Aroma Ritual Shower Gel Fresh Watermelon (250 ml)


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 750 ml

Určenie

Určenie Unisex

Balenie

Počet ks v balení 3 ks
Obsah balenia Sprchový gél
Kód:  VBAL519
Produktové číslo:  8595003118187
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16