Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DERMACOL 16h Lip Colour č.13 3 ml+ 4,1 ml

4,6 40 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DERMACOL 16h Lip Colour č.13 3 ml+ 4,1 ml

Tekutý rúž DERMACOL 16h Lip Colour odtieň č. 13 predstavuje revolučnú dlhotrvajúcu dvojfázovú farbu na pery a lesk 2 v 1. Vašim perám dodá nádhernú intenzívnu farbu, lesk a plnosť a dokonale tak podčiarkne ich vzhľad. Jeho veľkou prednosťou je, že perfektne k perám priľne a vydrží až 16 hodín. Rýchloschnúca textúra farebnej bázy vyniká vysokou pigmentáciou a výborným krytím. Lesk je obohatený o prírodné, vysoko kvalitné oleje, včelí vosk a vitamín E. Pery hydratuje, zvláčňuje a zabraňuje ich vysušovaniu. Budú sa nádherne lesknúť a pôsobiť plnším dojmom. Pre dokonalý vzhľad vašich pier v priebehu celého dňa je dvojfázová farba a lesk 2 v 1 DERMACOL 16h Lip Colour č. 13 tou správnou voľbou.

Účinky:

  • Výborné krytie
  • Intenzívna farba
  • Ultra jemná starostlivosť

Použitie:

  • 1. krok - naneste tenkú vrstvu farby na pery a nechajte minútu zaschnúť
  • 2. krok - aplikujte lesk na pery na dobre zaschnutú farebnú bázu

Objem:
Farba na pery - 3 ml
Lesk na pery - 4,1 ml

 
Kód:  DEKO1390
Produktové číslo:  85960138
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08