Obnoviť stránku

DENIM Gold EdT 100 ml

4,8 19 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
9,70 €

DENIM Gold EdT 100 ml

Toaletná voda Denim Gold má jemnú vôňu s nádychom vanilky, ktorá je určená moderným mužom. Je uložená do typického hranatého flakónu v čiernej farbe a do zlatej plechovej škatuľky. Príjemná vôňa je určená mužom, ktorí vyznávajú nedbalú eleganciu a cítia sa dobre v pohodlnom oblečení a rifliach s elegantným strihom. Toaletná voda je vhodná na denné nosenie, dobre poslúži v zamestnaní, rovnako ako pri športe alebo pri iných aktivitách vo voľnom čase. Doprajte si krásnu vôňu, ktorá podčiarkne mužnosť mužov!

Zloženie vône

Hlava: levanduľa, zelené tóny, bergamot
Srdce: vodný kvet, pačuli
Základ: céder, pižmo, vanilka

Zlatý Denim pre príťažlivosť mužov

Príjemná vôňa v krásnom balení sa skladá zo sviežeho bergamotu, zelených tónov a zmyselnej vône levandule. Jemná vôňa vodného kvetu s pačuli sa ľahko snúbi s výraznou cédrovou vôňou, pikantným pižmom a špecifickým nádychom vanilky. Toaletná voda môže byť vďaka zaujímavému baleniu v plechovej krabičke pekným darčekom, ktorý ocenia muži bez rozdielu veku. Darujte mužom vôňu, ktorá ich poteší!

Zloženie:
Alcohol denat., Aqua, Parfum, PEG-40 hydrogenated castor oil, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Coumarin, Hexyl cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Limonene, Linalool.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Drevitá

Objem

Objem 100 ml
Kód:  DEKO0956
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8008970038278

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18