Obnoviť stránku

DENIM Original 150 ml

4,7 72 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
2,59 €

DENIM Original 150 ml

Doprajte si pocit sviežosti s dezodorantom v spreji Denim Original pre mužov. Nechajte sa uniesť jeho originálny a moderný vôňou, ktorej srdce tvorí pomaranč a šalvia, doplnený o vôňu jantáru, vetiveru, cédrového dreva, bergamotu a kadidla. Deodorant poskytuje 24 hodinový efekt sviežosti. Pre sebavedomé a elegantné muža.

kľúčové vlastnosti

  • Originálne deodorant pre mužov
  • 24hodinový efekt sviežosti
  • Intenzívna a moderná vôňa

použitie:
Pred použitím dezodorant pretrepte. Nádobku so sprejom držte kolmo a aplikujte krátkymi streky zo vzdialenosti 15 cm do oblasti podpazušia.

zloženie:
Alcohol denat., Propán, bután, izobután, parfum, izopropyl myristate, 2-metyl 5-cyclohexylpentalon, alpha-Isomethyl ionone, citral, citronellol, coumarin, eugenol, geraniol, hexyl cinnamal, limonene, linalool.

Upozornenie:
Nádoba je pod tlakom. Nevystavujte slnečnému žiareniu a teplotám nad 50 ° C. Vyprázdnenú nádobku neprerážajte a nevhadzujte do ohňa. Nestriekajte do ohňa alebo na žeravé predmety. Uchovávajte mimo dosahu zdrojov zapálenia (platí aj pre fajčenie). Uchovávajte mimo dosahu detí. Nevstrekujte do očí. Nepoužívajte na podráždenú pokožku. Pred použitím dobre pretrepte. Sprej držte kolmo a aplikujte 15 cm od podpazušia krátkymi streky.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Funkčnosť produktu

Funkčnosť produktu Dezodorant

Určenie

Určenie Pánske

Typ

Typ V spreji

Vlastnosti

Ďalšie vlastnosti Bez hliníka, Nezanecháva škvrny

Typ pokožky

Typ pokožky Na všetky typy pokožky
Typ pokožky Všetky typy

Vôňa

Vôňa Drevitá, Ovocná

Objem

Objem 150 ml
Kód:  DEO113
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8008970004402

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06