Obnoviť stránku

DENIM Extra Sensitive Gel 200 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DENIM Extra Sensitive Gel 200 ml

Vyskúšajte gél na holenie Extra Sensitive od Denim, ktorý vám zaistí dokonalé oholenie bez nepríjemného podráždenia. Gél je veľmi šetrný k pokožke a vďaka obsahu vyživujúcich zložiek zanecháva pleť po holení hebkú. Zmäkčuje fúzy a zvlhčuje pokožku, uľahčuje sklz holiaceho strojčeka po pokožke a holenie je vďaka nemu komfortnejšie. Zloženie gélu na holenieDENIM Extra Sensitive je obohatené o vitamín E a kakaové maslo, ktoré má vynikajúce regeneračné schopnosti.

Kľúčové vlastnosti gélu na holenie DENIM Extra Sensitive Gel

  • Gél na holenie od DENIM
  • Veľmi šetrný k pokožke
  • Zmäkčuje fúzy a uľahčuje ich oholenie
  • Pre dokonalé oholenie bez podráždenia
  • Zloženie obohatené o vitamín E a kakaové maslo
  • DENIM Extra Sensitive Gél zanecháva pleť hebkú
  • Dermatologicky testované

TIP: Pre upokojenie pokožky po holení použite balzam po holení z rovnakej série Denim Extra Sensitive Balm.

Upozornenie:
Mimoriadne horľavý aerosól. Nádoba je pod tlakom: pri zahrievaní sa môže roztrhnúť. Spôsobuje vážne podráždenie očí. Pred použitím si prečítajte údaje na štítku. Chráňte pred teplom, horúcimi povrchmi, iskrami, otvoreným ohňom a inými zdrojmi zapálenia. Zákaz fajčenia. Nestriekajte do otvoreného ohňa alebo iných zdrojov zapálenia. Neprepichujte alebo nespaľujte ani po použití. Používajte ibavonku alebo v dobre vetraných priestoroch. Chráňte pred slnečným žiarením. Nevystavujte teplote presahujúcej 50 °C/122 °F.

Zloženie:
Aqua, Palmitic Acid, Laureth-23, Triethanolamine, Isopentane, Laureth-4, Isobutane, Parfum, Theobroma Cacao Seed Butter, Tocopheryl Acetate, Glyceryl Stearate, Paraffinum Liquidum, Poloxamer 407, Hydroxyethylcellulose, PEG-14M, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Typ produktu

Typ produktu Gél

Typ pleti

Typ pleti Citlivá
Kód:  HOL422
Produktové číslo:  8008970048932

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14