Obnoviť stránku

DENIM Extra Sensitive Balm 100 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DENIM Extra Sensitive Balm 100 ml

Upokojte podráždenú pleť po holení s jemným balzamom Extra Sensitive Balm od Denim. Tento balzam po holení je vhodný pre veľmi citlivou pokožkou, ktorú šetrne upokojuje a zanecháva ju jemnú, vyživenú a zregenerovanú. Zloženie balzamu DENIM Extra Sensitive je obohatené o kyselinu hyalurónovú a alantoín.

Kľúčové vlastnosti balzamu po holení DENIM Extra Sensitive Balm

  • Extra jemný balzam po holení od DENIM
  • Vhodný pre veľmi citlivú pokožku
  • Upokojuje podráždenú pleť po holení
  • Zloženie obohatené o kyselinu hyalurónovú a alantoín
  • DENIM Extra Sensitive Balm zanecháva pokožku jemnú, vyživenú a zregenerovanú
  • Dermatologicky testované

TIP: Pre dokonale hladké oholenie použite penu na holenie z rovnakej série DENIM Extra Sensitive Foam.

Zloženie:
Aqua, Cyclopentasiloxane, Polymethylsilsesquixane, Diisopropyl Adipate, Cetyl Alcohol, Hydrogenated Polydecene, Glyceryl Stearate Citrate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Potassium Cetyl Phosphate, Allantoin, Parfum, Sodium PCA, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Maltose, Glucose, Fructose, Hydrogenated Palm Glycerides, Ethylhexyl Isononanoate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Sodium Lactate, Citric Acid, Urea, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Hydroxyphenyl Propamedobenzoic Acid, Phenoxyethanol, EthylGlycerin, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl methylpropional, Citral, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Limonene, Linalool


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 100 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá

Typ

Typ Balzam po holení
Kód:  HOL421
Produktové číslo:  8008970048963

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11