Obnoviť stránku

DENIM Extra Fresh Balm 100 ml

4,3 3 hodnotení
3,70 €

DENIM Extra Fresh Balm 100 ml

Upokojte podráždenú pleť po holení s balzamom Extra Fresh Balm od Denim. Tento balzam perfektne osviežuje pleť a zanecháva ju jemnú, vyživenú a zregenerovanú. Zloženie balzamu DENIM Extra Fresh je obohatené o vitamín E a mentol.

Kľúčové vlastnosti balzamu po holení DENIM Extra Fresh Balm

  • Sviežy balzam po holení od DENIM
  • Upokojuje a osviežuje pleť po holení
  • Zloženie obohatené o vitamín E a mentol
  • DENIM Extra Fresh Balm zanecháva pokožku jemnú, vyživenú a zregenerovanú
  • Dermatologicky testované

Zloženie:
Aqua, cyclopentasiloxane, glycerin, dimethicone, dicaprylyl ether, dicaprylyl carbonate, parfum, aluminum starch octenylsuccinate, bisabolol, tocopheryl acetate, c12-13 alkyl lactate, ascorbyl palmitate, glyceryl oleate, cocoglycerides, trideceth-6, cetyl alcohol, ethylhexyl stearate, stearyl alcohol, butylene glycol, pentylene glycol, diethylene glycol, hexylene glycol, hydroxyphenyl propamidobenzoic acid, sodium polyacrylate, ceteareth-30, citric acid, disodium edta, bht, bha, phenoxyethanol, methylisothiazolinone, alpha-isomethyl ionone, benzyl benzoate, butylphenyl methylpropional, citral, citronellol, coumarin, eugenol, geraniol, hexyl cinnamal, limonene, linalool

TIP: Pre dokonale hladké oholenie použite penu na holenie z rovnakej série DENIM Extra Fresh Foam.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 100 ml

Typ

Typ Balzam po holení

Typ pleti

Typ pleti Normálny
Kód:  HOL420
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8008970048970

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13