Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DAVIDOFF The Game EdT 100 ml

4,7 29 hodnotení
Variant
Objem
100 ml
Garancia najlepšej ceny
21,90 €

DAVIDOFF The Game EdT 100 ml

Toaletná voda Davidoff The Game je luxusná vôňa pre hravého muža.Táto originálna toaletná voda má nielen krásny flakón, ale aj jeho obsah je luxusný!
Exkluzívny dizajn flakónu dáva tušiť, že aj jeho obsah bude jedinečný.Je vyrobený zo silného čierneho skla, na ktorom sa striedajú obdĺžničky vo farbe strieborného, sivého a čierneho saténu.Tento špeciálny vzor evokuje atmosféru kasína, ku ktorému majú moderní, úspešní muži väčšinou blízko.
Čisto pánska vôňa obsahuje výrazné tóny plodov borievky a jemného ginu.Drevené tóny rozohrajú svoju paletu vôní a spojia sa s divokým kosatcom v nádhernom reji.Silným základom tejto skvelej vône je ebenové drevo, ktoré budete cítiť po použití tejto toaletnej vody ešte veľmi dlho.
Táto originálna vôňa je vhodná pre moderných energických mužov, ktorí sú plní elánu a chuti do života.Ocenia ju najmä výrazní sebavedomí muži, ktorí sú draví a dokážu byť stredom pozornosti.Doprajte si luxus a originalitu, ktorú si zaslúžite!
Zloženie:Hlava: gin, bobuľky borievkySrdce: kosatec, drevené tónyZáklad: ebenové drevo
Objem:
100 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Drevitá
Krajina pôvodu Švajčiarske

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFH203
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3607341186805

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17