Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DAVIDOFF Cool Water EdT 40 ml

4,7 370 hodnotení
Variant
Garancia najlepšej ceny
18,90 €

DAVIDOFF Cool Water EdT 40 ml

Ak sa zaujímate o pánske vône, potom by ste možno ocenili toaletnú vodu DAVIDOFF. Pánska toaletná voda DAVIDOFF vám pridá sebavedomie v akýkoľvek denný čas. Citrusová vôňa je obľúbená vďaka svojej ľahkosti, jej tradícia však siaha hlboko do histórie. Po jej nanesení sa ocitnete v exotickom raji. Dajte šancu toaletnej vode DAVIDOFF, ktorá vás bude vyjadrovať vo vašej najpríťažlivejšej podobe.

Toaletná voda DAVIDOFF Cool Water EdT 40 ml ...

Kľúčové prednosti toaletnej vody DAVIDOFF Cool Water EdT 40 ml

  • Toaletná voda DAVIDOFF kombinuje pánske zložky vôní
  • Hlavnú zložku tvorí citrusová prímes
  • Poteší vás pôvod švajčiarske toaletnej vody DAVIDOFF
  • Objem flakónu je 40 ml
  • Vďaka tejto vôni sa stanete očarujúcou pri akejkoľvek príležitosti

Toaletná voda DAVIDOFF prináša špecifickú vôňu

Prevoňajte svoj deň a vytvorte z obyčajného okamihu nezabudnuteľný zážitok vďaka toaletnej vode DAVIDOFF. Hlavná citrusová vôňa na vás okamžite zapôsobí starostlivo vyberanými ingredienciami. Nápaditý flakón švajčiarske toaletnej vody DAVIDOFF podporí vaše sebavedomie a unesie vás za hranice prítomnosti. Obdržíte flakón s objemom 40 ml. Táto toaletná voda sa hodí na bežný deň aj na večer. Iste s ňou zažiarite na prvom rande, romantickej večeri alebo na večierku.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Citrusová
Krajina pôvodu Švajčiarske

Objem

Objem 40 ml
Kód:  KPFA519
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3414202000510

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08