Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DAVID BECKHAM Homme 75 ml

4,6 11 hodnotení
4,39 €

DAVID BECKHAM Homme 75 ml

Dezodorant David Beckham Homme je skvelá vôňa pre moderných, športovo založených mužov. Vôňa dreva, korenia, kože a citrusov vytvára mužný koktail vôní, ktorý robí muža neodolateľným. Táto výrazná mužná vôňa je vhodná do práce rovnako ako večer do spoločnosti.
Vôňa čerstvého zázvoru sa mieša so sviežimi lístkami citrusov a pikantným sečuánským korením. Kašmírové drevo prelínajú tóny kože a voňavého rozmarínu. Silným základom tejto vône je mahagónové drevo, pižmo a pačuli. Vhodne volené zloženie tónov vytvára neodolateľnú vôňu pre pravých mužov. Doprajte si túto mužnú vôňu a majte úspech u žien!
Zloženie:
Hlava: zázvor, sečuánske korenie, citrusy
Srdce: koža, kašmírové drevo, rozmarín
Základ: mošus, pačuli, mahagónové drevo
Objem:
75 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 75 ml

Určenie

Určenie Pánske

Typ pokožky

Typ pokožky Na všetky typy pokožky
Typ pokožky Všetky typy

Vôňa

Vôňa Svieža

Typ

Typ V spreji

Funkčnosť produktu

Funkčnosť produktu Dezodorant

Vlastnosti

Účinok Ochranný
Špecifikácia Bez obsahu alkoholu
Ďalšie vlastnosti Nezanecháva škvrny
Kód:  KPFG170a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3607342312487

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14